« takaisin

Valimotie 17-19, Helsinki Pitäjänmäki2190m2

Pitäjänmäen Valimo on huolella uudistettu toimistorakennus valmiina tuleville menestystarinoille. Valimossa yhdistyvät laadukkaat, viihtyisät toimistotilat ja tehokkaat tilaratkaisut.

Liikenneyhteydet Valimoon ovat erinomaiset, sinne on helppo tulla ja sieltä pääsee kätevästi kaikkialle. Kiinteistössä on 454 autopaikkaa ja myös tuleva pikaraitiotie tulee parantamaan yhteyksiä Pitäjänmäen alueelle merkittävästi.

Palvelut ovat erittäin monipuoliset. Valimossa aulapalveluista huolehtivat osaavat ja ystävälliset asiakaspalvelun ammattilaiset. He pitävät huolta muun muassa vastaanotosta, kokouspalveluista, postituksesta ja useista toimistotehtävistä. Ammattimainen aulapalvelu on osaltaan myös yrityksesi käyntikortti.

Valimon eräs ylpeys on monipuolinen ja hyvin varusteltu kuntosali. Vietä hetki liikunnan parissa omalla työpaikallasi, päivän alussa, lomassa tai päätteeksi. Se kannattaa! Eikä tässä vielä kaikki – alakerran liikunta- ja saunatilojen yhteydessä on myös uima-allas, johon voi pulahtaa virkistävälle uinnille sekä poreallas, johon pulahtamalla pääsee irti työrutiineista.

Valimon tilaratkaisut sopivat erinomaisesti erilaisille yrityksille ja toimialoille. Omien toimitilojen lisäksi tarjolla on runsaasti muun muassa varattavia kokous- ja työtiloja. Kaikissa ratkaisuissa on pyritty korostamaan laadukkuutta ja kokonaisvaltaista viihtyisyyttä.

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

m2 2190

Toimistotila

Helsinki / Pitäjänmäki

Valimotie 17-19, 00380 Helsinki

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433