« takaisin

Äyritie 8 B, Vantaa Aviapolis462m2

Modernia ja valoisaa toimistotilaa Allegro-talon toisessa kerroksessa Aviapoliksessa. Rauhallinen ja kiireetön ympäristö takaavat, että voit keskittyä olennaiseen. Monipuoliset lisäpalvelut takaavat viihtyvyyden ja tehokkaan työympäristön. Lisäksi Kauppakeskus Jumbo sijaitsee kiven heiton päässä. Haluamme, että viihdyt täällä kuin kotonasi. 

Hyvä saavutettavuus autolla, pääväylien läheisyydessä (Kehä III, Tuusulanväylä, Hämeenlinnanväylä, Lahdenväylä). Helsinkiin autolla noin 30 min. Autoille yli 1300 pysäköintipaikkaa. Yrityksillä mahdollisuus vuokrata pysäköintipaikkoja pysäköintitalosta ja piha-alueelta. Käytössä myös maksulliset vieraspysäköintipaikat. Aviapoliksen juna-asemalta helposti lentokentälle (2 min), Tikkurilaan (12 min) ja Helsingin keskustaan (32) min. Juna-asemalle nopeasti Shuttle-bussilla Gate 8:n pääovelta aamu- ja iltapäivisin. Ruuhka-aikojen ulkopuolella juna-asemalle pääsee bussilla läheiseltä bussipysäkiltä. 20-200 m lähimmille bussipysäkeille, josta bussiyhteydet mm. lentoasemalle, Tikkurilaan ja Malmille. 

Ympäristössä monipuolinen kävely- ja pyöräilyverkosto. Katoksessa runkolukittavat pyöräparkit. Suihkutilat sijaitsevat kuntosalin yhteydessä (Presto) tai erillisessä suihkutilassa (Rondo). Kuvat ovat yleiskuvia kampukselta. 

Ei energiatodistusta.

m2 462

Toimistotila

Vantaa / Aviapolis

Äyritie 8 B, 01510 Vantaa

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433