Toimitilaneuvonantopalvelut

 

Toimitilavälitys ML Real Estate Oy

Toimitilavälitys ML Real Estate Oy on perustettu Helsingissä vuonna 2007 ja nykyinen toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Yrityksen johto omistaa yrityksen. Avainhenkilöillä on pitkä ja monipuolinen kokemus kiinteistöalalta.

Yritys on itsenäinen ja aidosti riippumaton toimija muista kiinteistöalan toimijoista ja tämän vuoksi voimme toimia avoimesti puolueettomana asiantuntijana ja konsulttina.

Ydinpalveluitamme ovat toimitilavälityspalvelut.

Vapaiden toimitilojen vuokraus- ja myyntipalvelut, vuokravälityspalvelut, vuokralaisedustuspalvelut, kokonaisvaltaiset kiinteistöjohtamispalvelut sekä kattavat kiinteistökonsultointipalvelut.

Menestyksemme perustuu korkealaatuisten kiinteistöalan asiantuntijapalveluiden tuottamiseen. Olemme tulleet tunnetuksi luotettuna neuvonantajana.

Olemme olemassa asiakkaitamme varten ja teemme kaikkemme, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Toimimme luotettavana, nopeana ja aktiivisena toimitilakonsulttina yhteistyössä toimitilojen etsijän kanssa. Toimitilan etsijälle palvelumme ovat täysin veloituksettomia.

Vapaat toimitilat, toimitilahaku

Katso tästä vapaat toimitilat, TOIMITILAHAKU.

Etsimme teille veloituksetta uudet toimitilat.

Vapaiden toimitilojen vuokraus- ja myyntipalvelut, toimitilavälitys

Tarjoamme asiakkaillemme toimitilavälityspalveluita, vapaiden toimitilojen vuokrauspalveluita sekä toimitilojen myyntipalveluita. Lisäksi tarjoamme toimitilan hakijalle erityispalveluna vuokralaisedustuspalvelua, jolloin toimimme toimitilan hakijan edustajana ja edunvalvojana.

Lue lisää Toimitilavälityspalvelut

 

Kokonaisvaltaiset kiinteistökehitys, kiinteistö- ja kauppakeskusjohtamispalvelut

Palvelut käsittävät kokonaisvaltaisen kiinteistösalkun johtamispalvelut, kiinteistön ylläpidon johtamispalvelut, rakennuttamispalvelut sekä toimitilapalveluiden johtamispalvelut.

Kokonaisvaltaisilla kiinteistöjohtamis- ja kauppakeskusjohtamispalveluillamme kiinteistönomistaja voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

 

Toimistotilastrategia

Teemme menestyksekkäitä toimistotilastrategioita asiakkaillemme. Tilankäyttö optimoituu ja muuttuu muuntojoustavaksi monitilatoimistoksi. Tehokkaammat tilat ovat joustavat ja tehokkaassa käytössä . Toimitilakustannukset ovat laskeneet ja silti työntekijöiden tyytyväisyys ja tuottavuus on noussut.

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä