Blogi

« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 35 Seuraava »
Toimitilavälittäjä on  yritysten tilankäytön asiantuntija. Yritykset kohtaavat jatkuvasti muuttuvan liiketoimintaympäristön vaatimukset. Tämä muutos heijastuu myös yritysten tilantarpeisiin, mikä tekee toimitilavälittäjistä korvaamattomia liiketoiminnan neuvonantajia. Toimitilavälittäjät toimivat linkkinä yritysten ja kiinteistömarkkinoiden välillä, auttaen yrityksiä löytämään parhaan mahdollisen toimitilan tarpeisiinsa. Mitä hyötyä on... Lue lisää »
Toimistotyö ja etätyö ovat kaksi erilaista tapaa työskennellä, ja molemmilla on omat etunsa ja haittansa. Tämän artikkelin tarkoituksena on tarkastella toimistotyön etuja verrattuna etätyöhön ja pohtia, miksi toimistolla työskentely voi olla hyödyllistä työntekijöille ja yrityksille. Ihmissuhteet ja vuorovaikutus Toimistolla työskentely voi edistää tiimihenkeä ja tarjota mahdollisuuden sosiaaliseen vuorovaikutukseen työtovereiden kanssa.... Lue lisää »
Etätyön ja toimistotyön vertailu Tämän päivän työympäristössä on useita erilaisia työskentelytapoja, ja etätyö on yksi niistä. Etätyö viittaa työskentelyyn paikasta riippumatta, esimerkiksi kotona tai kahvilassa, kun taas toimistotyö on perinteisesti tapahtunut yrityksen toimitiloissa. Molemmilla työskentelytavoilla on etuja ja haittoja, ja tässä artikkelissa käsitellään niitä yksityiskohtaisesti. Etätyön edut Joustavuus Etätyö antaa... Lue lisää »
Etätyö on viime vuosina kasvanut merkittäväksi työmuodoksi monille yrityksille ja työntekijöille. Etätyössä työntekijä suorittaa työtehtäviä pääsääntöisesti kodin tai muun etäpaikan kautta ilman säännöllistä fyysistä läsnäoloa työpaikalla.  Etätyön hyötyjiä ovat sekä työntekijä että työnantaja . Etätyön hyödyt työntekijälle Etätyö tarjoaa monia etuja työntekijälle, kuten joustavuutta, ajansäästöä, paremman työ-elämä-tasapainon ja vähemmän... Lue lisää »
Ergonomia on tärkeä tekijä, kun puhutaan toimistotilojen suunnittelusta ja työntekijöiden hyvinvoinnista. Ergonomia tarkoittaa työympäristön suunnittelua ja soveltamista niin, että se tukee työntekijän terveyttä ja hyvinvointia ja ehkäisee työperäisiä sairauksia ja vammoja. Tämä on erityisen tärkeää nyky-yhteiskunnassa, jossa monet työpaikat ovat istumapainotteisia ja tietokonepohjaisia. Tämän artikkelin tarkoituksena on käsitellä ergonomian... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 35 Seuraava »

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä