Kiinteistöjohtaminen ja Kiinteistömanageeraus

vapaat toimitilat kiinteistöjohtaminen ml real estate mikko lipponen kauppakeskusjohtaminen shopping center management isännöinti kiinteistömanageeraus real estate management asset management property management facility management ml real estate

Kiinteistöjohtamispalveluillamme otamme kokonaisvaltaisesti johdettavaksemme kiinteistönne. Tavoitteemme ovat kohteen arvon kasvattaminen ja hyvä tuoton tavoittelu omistajille,  korkea käyttöaste ja asiakastyytyväisyys. 

Johdamme kokonaisvaltaisesti Business Park – kiinteistöjä, toimistorakennuksia, kauppakeskuksia, liikerakennuksia, monitoimikiinteistöjä sekä asuintaloja.

Business Park – kiinteistöjen, eli yrityspuistojen ominaispiirteitä kiinteistöjohtamisen lisäksi ovat korkeatasoinen palvelu toimitilojen käyttäjille, kiinteistön imagon kehittäminen, sisäinen ja ulkoinen markkinointi  sekä toimitilapalveluiden kokonaisvaltainen johtaminen.

Kiinteistösalkkujohtaminen

Kokonaisvaltainen kiinteistöjohtaminen, talous- ja vuokrahallinto sekä vuokrauspalvelut.

Kiinteistön ylläpidon johtaminen

Tekninen isännöinti, hallinnollinen johtaminen ja rakennuttamispalvelut.

Toimitilapalveluiden johtaminen

Aula- ja puhelinvaihdepalvelut, postipalvelut, toimisto- ja sihteeripalvelut, sisustussuunnittelupalvelut,  toimistohotellipalvelut, virtuaalitoimistopalvelut.  Näihin palveluihin voidaan liittää muitakin toimitilapalveluita, kuten siivouspalvelut, vuokrakalusteet, vaihtomatot, kahvi-ja juoma-automaatit, viherkasvipalvelut, arkaluontoisten materiaalien tuhoamispalvelu, hedelmäkoripalvelut, muuttopalvelu, www-sivujen teko, mainosten ja esitteiden  painopalvelut, valomainos- ja teippauspalvelut, pienkorjauspalvelut, toimitilan vartiointi ja turvallisuusjärjestelmäpalvelut.

Uudiskohteissa olemme mukana jo rakennusvaiheessa, jolloin otamme kiinteistön haltuumme sekä kilpailutamme kiinteistö- ja toimitilapalvelut. Takuuaikana riippumattomuutemme varmistaa kaikkien takuupuutteiden avoimen huolehtimisen.

Olemassa olevia kiinteistöjä voimme jalostaa ja brändätä yrityspuistoiksi ja/tai toimistohotelleiksi.

Kokonaisvaltaisilla kiinteistöjohtamis- ja toimitilajohtamispalveluillamme sekä kiinteistönomistaja että toimitilojen käyttäjät voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus vaativien Kiinteistöjen, Business Parkkien sekä Kauppakeskusten johtamisesta.

 

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä