Toimitilat Vantaa

Tarvitsetko toimitiloja Vantaalta? ML Real Estate auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi parhaat toimitilat Vantaalta.

Olipa tarpeesi sitten liiketila kauppakeskusten asiakasvirtojen keskeltä, toimistotila hyvien kulkuyhteyksien varrella tai varastotila valtaväylien läheisyydessä, autamme sinua löytämään tarvitsemasi toimitilan.

Toimitilakannassamme on yli 2000 toimitilaa! ML Real Estate Oy:llä on 20 vuoden kokemus toimitilojen vuokraamisesta sekä myymisestä. Olemme löytäneet sadoille yritysasiakkaillemme uudet toimitilat. Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Toimistotilat Vantaa

Vantaalta löytyy monenlaisia toimistotiloja useaan eri käyttötarkoitukseen ja tarpeeseen. Vantaa tarjoaa kattavan joukkoliikenteen, jonka ansiosta toimistoihin kulkeminen on vaivatonta. Kehäradan lisäksi tuleva pikaraitiotie parantaa entisestään poikittaisliikennettä lentokentältä aina Mellunmäkeen saakka. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi modernia toimistotilaa lentokentän kupeesta, Aviapoliksesta sekä Tikkurilasta. Aviapoliksen alue on kehittynyt nopeasti Jumbon alueella Kauppakeskus Jumbo sekä hotelli Flamingo tuovat lisäpalveluita henkilöstölle Aviapoliksen alueella.  Tikkurila on myös kehittynyt valtavasti viimeisten 10 vuoden aikana ja alueelle on noussut Kauppakeskus Dixi.

Tuotanto- ja varastotilat Vantaa

Korkeat ja tehokkaat yli 8 metriset varasto- ja tuotantotilat selkeillä lastausominaisuuksilla ja isolla piha-alueella ovat monen varastotilan hakijan toiveissa. Koska varastotiloja ei ole rakennuttu spekulatiivisesti, tiloista on tällä hetkellä krooninen pula. Vantaan korkeat ja tehokkaat tuotanto- ja varastotilat ovat keskittyneet Kehä 3:n ympärille, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Mm. Hakkila,  sekä lentokentän alue, Pakkala sekä Tammisto ovat suosituimpia varastoalueita.

Meiltä löydät juuri tarpeillesi sopivan tuotanto- ja varastotilan Vantaan parhailta paikoilta. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikissa varastotilaluokissa, aina kymmenien tuhansien neliöiden logistiikkakeskuksiin.

Liiketilat Vantaa

Vantaan kauppakeskusten asiakasvirrat ovat houkuttelevia monelle liiketilan etsijälle. Kauppakeskusten, kuten Jumbon, Myyrmannin sekä Dixin parhaita myymälätiloja voi olla hyvinkin haastavaa löytää. Sen sijaan esimerkiksi autokaupoille löytyy myymälätiloja Variston alueelta.

Kokeile toimitilahakuamme ja löydä sopiva yrityksellesi sopiva myymälätila!

Toimitilaa Vantaa

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen        
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Vapaat toimitilat Vantaa

Kaikki vapaat toimitilat Vantaa »