TOIMITILAT ESPOO

Etsitkö toimitiloja Espoosta ? ML Real Estate auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi parhaat toimitilat Espoosta .Olipa tarpeesi sitten liiketila kauppakeskusten asiakasvirtojen keskeltä, toimistotila hyvien kulkuyhteyksien varrella tai varastotila valtaväylien läheisyydessä, autamme sinua löytämään tarvitsemasi toimitilan.

Toimitilakannassamme on yli 2000 toimitilaa! ML Real Estate Oy:llä on 20 vuoden kokemus toimitilojen vuokraamisesta sekä myymisestä. Olemme löytäneet sadoille yritysasiakkaillemme uudet toimitilat. Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Toimistotilat Espoo

Espoosta löytyy monenlaisia toimistotiloja useaan eri käyttötarkoitukseen ja tarpeeseen. Espoo tarjoaa kattavan joukkoliikenteen, jonka ansiosta toimistoihin kulkeminen on vaivatonta. Lisäksi uusi raidejokeri parantaa entisestään poikittaisliikennettä Keilaniemestä aina Itäkeskukseen saakka. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi upeaa merinäköalatoimistoa Keilaniemessä, Business Park – toimistotilaa Leppävaarassa, Tapiolassa sekä Otaniemessä. Nopeasti kehittyvän Keilaniemen upeat merinäköalatoimistot yllättävät usein toimitilahakijan positiivisesti. Leppävaaran toimistotilojen sijainti Turun moottoritien solmukohdassa on otollinen. Lisäksi Kauppakeskus Sello sekä hotelli Glo Sello tuo mukavasti lisäpalveluita henkilöstölle. Espoossa asuville Tapiolan sekä Otaniemen toimistotilat ovat helposti saavutettavissa.

Tuotanto- ja varastotilat Espoo

Korkeat ja tehokkaat yli 8 metriset varasto- ja tuotantotilat selkeillä lastausominaisuuksilla ja isolla piha-alueella ovat monen varastotilan hakijan toiveissa. Koska varastotiloja ei ole rakennuttu spekulatiivisesti, tiloista on tällä hetkellä krooninen pula. Espoon korkeat ja tehokkaat tuotanto- ja varastotilat ovat keskittyneet kehäteiden ympärille, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Mm. Juvan teollisuusalue sekä Kivenlahden teollisuusalue ovat monen varastotilojen hakijan ensisijainen toivealue. Juvanmalmin keskeinen sijainti lentokentän läheisyydessä on ehdoton valtti. Meiltä löydät juuri tarpeillesi sopivan tuotanto- ja varastotilan Helsingin parhailta paikoilta. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikissa varastotilaluokissa, aina kymmenien tuhansien neliöiden logistiikkakeskuksiin.

Liiketilat Espoo

Espoon kauppakeskusten asiakasvirrat ovat houkuttelevia monelle liiketilan etsijälle. Kauppakeskusten , kuten Sellon, Ison Omenan, parhaita myymälätiloja voi olla hyvinkin haastavaa löytää. Sen sijaan esimerkiksi autokaupoille löytyy myymälätiloja Juvanmalmin alueelta.

Kokeile toimitilahakuamme ja löydä sopiva yrityksellesi sopiva myymälätila!

Toimitilaa Espoossa

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat toimitilat Espoo

Toimitilat Espoo »