TOIMITILAT TAMPERE

Etsitkö toimitiloja Tampereelta? ML Real Estate auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi parhaat toimitilat Tampereelta .Olipa tarpeesi sitten liiketila kauppakeskusten asiakasvirtojen keskeltä, toimistotila hyvien kulkuyhteyksien varrella tai varastotila valtaväylien läheisyydessä, autamme sinua löytämään tarvitsemasi toimitilan.

Toimitilakannassamme on yli 2000 toimitilaa! ML Real Estate Oy:llä on 20 vuoden kokemus toimitilojen vuokraamisesta sekä myymisestä. Olemme löytäneet sadoille yritysasiakkaillemme uudet toimitilat. Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Toimistotilat Tampere

Tampereen alue on kasvanut voimakkaasti 2000-luvulla. Tampereen toimistotilojen ydinalueita ovat keskusta, Hervanta, Hatanpään sekä Kauppi. Tampereen raitiovaunureitillä on suosituimmat toimistoalueet. Suurimmat kauppakeskittymät ovat keskustassa, Lielahdessa ja Kalevassa. Lisäksi kaupungissa on pienempiä keskittymiä mm. Tesomalla , Hervannassa ja Linnainmaalla.

Tuotanto- ja varastotilat Tampere

Logistiikkatiloista on kova pula Tampereen alueella. Suosituimmat alueet ovat Sarankulma,  Nekala, , Myllypuro ja Messukylä. Pirkkalan alueelle on valmistunut viime vuosina huomattava määrä uutta logistiikka- ja tuotantotilaa. Lempäälän alue on myös kasvanut RealParkin alueen myötä .  

Liiketilat Tampere

Keskustan myymälätilat sijoittautuvat ydinkeskustan kivijalkojen ja perinteisten tavaratalojen lisäksi Koskikeskuksen sekä Ratinan kauppakeskittymiin.

Kokeile toimitilahakuamme ja löydä sopiva yrityksellesi sopiva myymälätila!

Toimitilaa Tampere

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen        
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Vapaat toimitilat Tampere

Kaikki vapaat toimitilat Tampere »