Toimitilat Helsinki

Etsitkö toimitiloja Helsingistä? ML Real Estate auttaa sinua löytämään juuri sinun yrityksellesi sopivat liiketilat.
Olipa tarpeesi sitten liiketila ydinkeskustan asiakasvirtojen keskeltä, toimistotila hyvien kulkuyhteyksien varrella tai varastotila valtaväylien läheisyydessä, autamme sinua löytämään tarvitsemasi toimitilan.
Toimitilakannassamme on yli 2000 toimitilaa! ML Real Estatella on 20 vuoden kokemus toimitilojen vuokraamisesta sekä myymisestä. Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Toimistotilat Helsinki

Helsingistä löytyy monenlaisia toimistotiloja useaan eri käyttötarkoitukseen ja tarpeeseen. Helsinki tarjoaa kattavan joukkoliikenteen, jonka ansiosta keskustan toimistoihin kulkeminen on vaivatonta. Valikoimastamme löytyy uniikkia erkkeritoimistoa, korkeaa industrial-henkistä toimistotilaa, perinteistä huonetoimistotilaa sekä Business Park -toimistotilaa.

Liiketilat Helsinki

Helsingin asiakasvirrat ovat houkuttelevia monelle liiketilan etsijälle. Helsingin keskustan parhailta pelipaikoilta ja vilkkaimmilta kaduilta voi olla hyvinkin haastavaa löytää liiketiloja.
Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla on paljon erilaisia ja erikokoisia ostoskeskuksia, joista voi löytää sopivan liiketilan.
Kokeile toimitilahakuamme ja löydä sopiva yrityksellesi sopiva liiketila!

Tuotanto- ja varastotilat Helsinki

Helsingin korkeat ja tehokkaat tuotanto- ja varastotilat ovat keskittyneet kehäteiden ympärille, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.
Meiltä löydät juuri tarpeillesi sopivan tuotanto- ja varastotilan Helsingin parhailta paikoilta.Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikissa varastotilaluokissa, aina kymmenien tuhansien neliöiden logistiikkakeskuksiin.

Toimitilat Helsingissä

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Vapaat toimitilat Helsinki

Toimitilat Helsinki »