Toimitilavuokraus

vapaat toimitilat kiinteistöjohtaminen kauppakeskusjohtaminen shopping center management isännöinti kiinteistömanageeraus real estate management asset management property management facility management

Toimitilavälitys - vuokravälityspalvelumme kautta etsimme teille uudet vapaat toimitilat ja voitte huoletta keskittyä omaan liiketoimintaanne.

Yrityksemme laadukkaat ja tehokkaat toimitilavälityspalvelut sekä vuokravälityspalvelumme ovat veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Meillä on laaja valikoima vapaita toimitiloja pääkaupunkiseudulla, sekä Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan talousalueella.

Toimitilakonsulttimme etsivät yrityksenne toiminnan näkökulmasta optimaaliset  vapaat toimitilat vaivattomasti ja nopeasti.

Kokonaisvaltainen toimitilavälityspalvelu sekä vuokravälityspalvelu pitää sisällään parhaiden vapaiden toimitilojen etsimisen, toimitilojen näytöt ja vuokrasopimuksen solmimisen. Vuokraamme mielellämme myös nykyiset toimitilanne.

Vuokrauksen lisäpalveluitamme ovat muuttoprosessin johtaminen ja tilasuunnittelu- sekä sisustussuunnittelupalvelut.

Katso tästä Vapaat toimitilat

Kaikki vapaat ja vapautuvat tilat eivät ole listattuna sivuillamme. Mikäli et löydä hausta tarpeiden mukaista tilaa, ota yhteyttä meihin, niin otamme pikaisesti yhteyttä.

Vuokravälityspalvelut sekä toimitilavälityspalvelut kiinteistön omistajille

Otamme mielellämme kiinteistönne toimitilat vuokrattavaksemme. Hoidamme toimitilavälityspalvelut ammattitaitoisesta ja vapautamme kiinteistön omistajan resursseja omaan ydintoimintaan. Olemme luotettava, ammattimainen ja tehokas toimija kiinteistönomistajalle.

Vuokralaisedustus (TenRep) Tenant Representation

Tarjoamme toimitilahakijalle myös laajempaa toimitilavälitys - sekä vuokralaisedustus-palvelua (Tenant Rep), jolloin toimimme vuokralaisen edustajana sekä edunvalvojana. Autamme  asiakasta koko vuokrausprosessin aikana. Vuokrausprosessiin kuuluvat aikataulun, tilatarpeiden ja budjetin määrittäminen. Tarvittaessa olemme myös mukana tilasuunnittelussa ja muuttoprosessissa. Etsimme asiakkaalle sopivat toimitilat ja olemme mukana vuokrasopimusneuvotteluissa. Tenant Rep:n edut ovat vuokralaisen lojaali neuvonanto, vuokralaisen ajan ja rahan säästö, optimaalisen tilaratkaisun ja vuokrasopimuksen varmistaminen sekä vuokralaisen edunvalvonta vuokrausprosessin alusta sen loppuun saakka.

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä