« takaisin

Panimokatu 1, Helsinki Kalasatama465m2

Kohde sijaitsee Kalasataman metroaseman välittömässä läheisyydessä. Viidennen kerroksen toimistotila. 

Loistavalla sijainnilla Kalasataman metron kyljessä, kauppakeskus Redin naapurissa sijaitseva Työpaja avasi ovensa uusille vuokralaisille kevät-kesällä 2018, kun kiinteistön laaja peruskorjaus valmistui. Toimistotilat muutettiin avariksi, nykyaikaisiksi monitilatoimistoiksi. Toimistotilojen suunnittelussa on panostettu nykyvaatimusten mukaiseen muunneltavuuteen, viihtyisyyteen, tehokkuuteen ja laatuun. Kaikki yhteiskäytössä olevat neuvottelutilat, auditorio, kuntosali ja ravintola ovat saaneet uuden ilmeen. Myös talotekniikka ja hissit on uusittu samassa yhteydessä.

Kiinteistön vanhemmissa osissa on ennen toimistokäyttöön korjaamista sijainnut muun muassa Tukon kahvipaahtimo ja banaanikypsyttämö. Rakennukset on yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi, josta löytyy erikokoisia tilaratkaisuja isollekin toimijalle.

Autolla tavoittaa nopeasti Helsingin pääteiden verkoston tai lentoaseman. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja, joista osa on lämpimässä autohallissa, osa katetussa ulkotilassa tai pihalla. Sähköautojen latauspisteet lisätään perusparannuksen yhteydessä. Keskustaan Työpajalta matkustaa metrolla muutamassa minuutissa ja Espoon Matinkylään alle puolessa tunnissa. Sijainti ja olosuhteet kannustavat myös työmatkapyöräilyyn, jota varten on oma lukittu parkkitila ja uusitut sosiaalitilat.

Ei energiatodistusta.

m2 465

Toimistotila

Helsinki / Kalasatama

Panimokatu 1, 00580 Helsinki

  • Business park

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433