« takaisin

Ratakatu 1 , Helsinki Keskusta3441m2

TOIMITILAKIINTEISTÖ GLORIA. 2 - 8 kerros, oma kattoterassi. Helsingin arvokkaan Kaartinkaupungin ja elämää sykkivän Punavuoren rajalla sijaitsevan Glorian matka kohti upeaa tulevaisuutta on alkanut: kiehtovan historian omaavaa, jo sukupolvien ajan pääkaupunkiseudun ihmisille muistoja luonutta kiinteistöä uudistetaan parhaillaan moderneiksi ja viihtyisiksi toimitiloiksi yrityksille ja yhteisöille.

Arvokas ja ainutlaatuinen muuttaa muotoaan vastatakseen täydellisesti nykyajan tarpeisiin – mutta kiinteistön henki säilyy. Valmistuessaan Gloria on loistokkaan luovuuden koti, joka kutsuu tutustumaan niin läheltä kuin kauempaa. Tervetuloa osaksi uniikkia!

Erityispiirteet ja kohokohdat: Entinen elokuvateatterisali (soveltuu mm. ravintola- tai showroom-käyttöön).  Kiinteistön tornissa ateljeetila, joka luonnonvaloa täynnä. Yhteisöllinen monitoimipiha. Kaikki keskustan palvelut naapurikortteleissa. Näkymät keskustan kattojen ylle ja vehreään Koulupuistikkoon.  Erinomaiset kulkuyhteydet. Talotekniikka uusittu kokonaisuudessaan. Tasokkaat talon omat palvelut.

Ei energiatodistusta.

m2 3441

Toimistotila

Helsinki / Keskusta

Ratakatu 1 , 00120 Helsinki

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433