Blogi

Autotalossa, Kampissa vapaana siisti, ylimmän,  9. kerroksen kombitoimistotilat, 493,50 m². Hulppeat näkymät kaupungin yli. Hyvät palvelut, mm. Kampin kauppakeskuksen kauppa- ja ravintolapalvelut vieressä. Erinomaiset kulkuyhteydet Kampin alueella: metroasema, bussiterminaali ja raitiovaunuyhteys. Linkki kohteeseen: http://www.mlrealestate.fi/toimitila/1187300/helsinki/keskusta/toimistotila/fredrikinkatu-48/ Lue lisää »
Verkkosivumme ovat uudistuneet kesän aikana ja vapaiden toimitilojen toimitilahaku on nyt entistä helpompaa. Voit hakea vapaita toimistotiloja, tuotantotiloja, varastotiloja ja  näyttelytiloja mm. Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Tuusulasta, Turusta ja Hämeenlinnasta. Lisäksi voit lisävalintojen kautta hakea vaikka parhaita vapaita business park toimistotiloja tai haluttuja toimistohotelli- ja pientoimistotiloja Helsingistä, Espoosta, Vantaalta... Lue lisää »
Kuukauden toimitilaksi elokuussa on valittu Helsinki keskustassa, osoitteessa Lönnrotinkatu 11 vapaana vuokrattavana / myytävänä oleva toimistotilla. Ylin, 5 kerros. Hyvät näkymät. Vuokrattaessa tila remontoidaan käyttäjän toiveiden mukaan! TILAISUUS! Tila voi olla toimistohuoneita tai kombitilaa. Keittiö ja 3 wc:tä. Useita kattoikkunoita . Viisi omaa autopaikkaa. Arkkitehdit Esko Kahri, Jussi Mikkilä, Paavo Mykkänen. Rakennusvuosi 1973 . Lue lisää »
Kuukauden toimitilaksi heinäkuussa on valittu Espoon Keilarannassa , osoitteessa Keilasatama 5 ylimmässä 8 kerroksessa sijaitseva toimistotila kooltaan 691 m2. Toimitila on osittain korkeaa tilaa merinäköalalla. Isot ikkunat suoraan merelle. Keilasataman toimistokeskus tarjoaa käyttäjille korkeatasoista ja edustavaa pääkonttoritasoista toimistotilaa. Tilat on mahdollista saada valmiiksi kalustettuina, joten tilat ovat heti muuttovalmiita. ... Lue lisää »
Kuukauden toimitilaksi kesäkuussa on valittu Helsingin keskustassa, arvokiinteistössä, Helsingin ytimestä Mikonkadun ja Pohjoisesplanadin kulmassa , osoitteessa Mikonkatu 2 vapaana oleva huipputila 3. kerroksesta kooltaan 317 m2.  Arkkitehti K.A. Wrede ns. Wreden pasaasin eteläpää. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1888 . Kaksi eri sisäänkäyntiä, isoja toimistohuoneita, neuvotteluhuoneita, sosiaalitilat. Vuokralaisen myötä rakennetaan uusi... Lue lisää »

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä