TOIMISTOTILAT VANTAA

 

Vantaa, Suomen neljänneksi suurin kaupunki, on tunnettu monipuolisista toimistotiloistaan, jotka tarjoavat yrityksille ja organisaatioille modernia ja inspiroivaa työympäristöä. Kaupungin eri kaupunginosat, kuten Tikkurila, Aviapolis ja Myyrmäki, tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia yritystoiminnalle ja työpaikoille.

Miksi vuokrata toimistotilat Vantaalta?

Hyvät liikenneyhteydet: Vantaalta on erinomaiset liikenneyhteydet niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin. Kehä 3 ja muut tärkeät moottoritiet kulkevat Vantaan läpi, ja lentokenttä tarjoaa hyvät kansainväliset yhteydet.

Monipuoliset palvelut: Vantaan eri toimistoalueilla on laaja valikoima palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, kuntokeskuksia ja muita yrityspalveluita. Tämä tekee Vantaasta miellyttävän ja kätevän paikan työskennellä.

Kilpailukykyiset vuokrahinnat: Vantaalla toimistotilojen vuokrahinnat voivat olla kilpailukykyisiä verrattuna Helsinkiin, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat säästää kustannuksissa.

Kasvava yritysympäristö: Vantaalla on dynaaminen ja kasvava yritysympäristö, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja yhteistyöhön muiden yritysten kanssa.

 

Tikkurila: monipuolinen kaupunkikeskus ja liiketoiminnan sydän

Tikkurila on yksi Vantaan suurimmista ja monipuolisimmista kaupunkikeskuksista, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille. Alueen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille inspiroivan työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen. Tikkurilan keskeinen sijainti lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää tekee siitä myös houkuttelevan vaihtoehdon kansainvälisille yrityksille, jotka haluavat hyödyntää lentokentän tarjoamia logistisia etuja.

Aviapolis: kansainvälinen keskus ja lentoliikenteen solmukohta

Aviapolis on Vantaan kansainvälinen liikekeskus, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Alueella sijaitsevat monet kansainväliset yritykset ja logistiikkakeskukset, jotka hyödyntävät alueen tarjoamia logistisia etuja ja liikenneyhteyksiä. Aviapoliksen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille strategisen sijainnin ja hyvät mahdollisuudet verkostoitua ja kasvaa kansainvälisesti.

 

Myyrmäki: monikulttuurinen ympäristö ja kehittyvä kaupunginosa

Myyrmäki on Vantaan monipuolinen kaupunginosa, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille. Alueen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille inspiroivan työympäristön ja hyvät mahdollisuudet verkostoitua ja kasvaa. Myyrmäki on myös monikulttuurinen ympäristö, jossa eri taustat kohtaavat ja rikastuttavat kaupunkikuvaa.

 

Koivukylä: viihtyisä ympäristö ja hyvät palvelut

Koivukylä on Vantaan viihtyisä kaupunginosa, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet yritystoiminnalle ja työpaikoille. Alueen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille inspiroivan työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen. Koivukylä on myös lähellä monia palveluita, kuten ostoskeskuksia, ravintoloita ja virkistysmahdollisuuksia, mikä tekee siitä miellyttävän paikan työskennellä ja viettää vapaa-aikaa.

Vantaan eri kaupunginosien toimistotilat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille luoda inspiroivia ja tehokkaita työympäristöjä. Alueiden strateginen sijainti, moderni infrastruktuuri ja monipuoliset palvelut tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin paikallisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, jotka etsivät menestyksekästä liiketoimintaympäristöä Suomessa.

Kehäradan lisäksi tuleva pikaraitiotie parantaa entisestään poikittaisliikennettä lentokentältä aina Mellunmäkeen saakka. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi modernia toimistotilaa lentokentän kupeesta, Aviapoliksesta sekä Tikkurilasta. Aviapoliksen alue on kehittynyt nopeasti Jumbon alueella Kauppakeskus Jumbo sekä hotelli Flamingo tuovat lisäpalveluita henkilöstölle Aviapoliksen alueella. Tikkurila on myös kehittyvän valtavasti viimeisten 10 vuoden aikana ja alueelle on myös noussut Kauppakeskus Dixi.

Toimistotilat Vantaa

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen        
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Vapaat toimistotilat Vantaalla