TOIMISTOTILAT MATINKYLÄ

Matinkylä, sijaitsee Espoon eteläosassa, on noussut viime vuosina yhdeksi pääkaupunkiseudun kiinnostavimmista alueista yritysten toimistotilojen suhteen. Tämän kehityksen taustalla on useita syitä, jotka tekevät Matinkylästä houkuttelevan sijainnin yrityksille:

Erinomaiset liikenneyhteydet

Matinkylä hyötyy erinomaisista liikenneyhteyksistä, erityisesti Länsimetron myötä, joka yhdistää alueen sujuvasti Helsingin keskustaan ja muihin Espoon osiin. Lisäksi hyvät bussiyhteydet ja pääsy kehäteille tekevät Matinkylästä helposti saavutettavan sekä työntekijöille että asiakkaille.

Monipuoliset palvelut

Iso Omena -kauppakeskus tarjoaa alueella laajan valikoiman palveluita, kuten kauppoja, ravintoloita, terveyspalveluita ja viihdetarjontaa. Tämä tekee Matinkylästä paitsi kätevän myös viihtyisän sijainnin yrityksille, tarjoten työntekijöille ja asiakkaille monipuoliset palvelut aivan toimiston läheisyydessä.

Kasvava ja kehittyvä alue

Matinkylä on yksi Espoon nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä alueista, mikä tarkoittaa jatkuvaa infrastruktuurin parantamista ja uusia investointeja. Alueen kehitys luo yrityksille uusia mahdollisuuksia ja potentiaalia kasvuun.

Monipuoliset toimistotilavaihtoehdot

Alue tarjoaa laajan valikoiman toimistotiloja, jotka sopivat erikokoisille yrityksille, aina pienistä start-upeista suurempiin yrityksiin. Modernit toimistotilat ja joustavat vuokraehdot vastaavat nykyaikaisten yritysten tarpeita.

Työntekijöiden hyvinvointi

Matinkylän läheisyys merenrantaan, luontopolkuja ja urheilumahdollisuuksia tarjoavat erinomaiset puitteet työntekijöiden vapaa-ajan viettoon ja hyvinvointiin. Tämä voi parantaa työtyytyväisyyttä ja houkutella lahjakasta työvoimaa.

Vahva yritysyhteisö

Matinkylässä on vireä yritysyhteisö, joka kattaa laajan kirjon toimialoja. Tämä mahdollistaa yritysten välisen yhteistyön ja verkostoitumisen, mikä voi tuoda lisäarvoa ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Kilpailukykyiset vuokrahinnat

Verrattuna Helsingin keskustaan ja muihin pääkaupunkiseudun prime-toimistotiloihin, Matinkylä tarjoaa kilpailukykyiset vuokrahinnat, mikä voi olla merkittävä etenkin kasvaville yrityksille ja start-upeille, jotka etsivät kustannustehokkaita tiloja.

Vuokraamalla toimistotilan Matinkylästä yritykset voivat hyödyntää alueen dynaamista kasvua, monipuolisia palveluita ja erinomaisia liikenneyhteyksiä. Tämä tekee Matinkylästä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka arvostavat sijaintinsa strategista merkitystä ja haluavat tarjota työntekijöilleen inspiroivan ja viihtyisän työympäristön.

 

Toimistotilaa Matinkylässä

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat toimitilat Matinkylässä