VUOKRATTAVAT TOIMISTOTILAT ESPOOSSA

 

Espoo tarjoaa monipuolisen valikoiman toimistotiloja eri kaupunginosissaan. Espoon kaupunginosat eroavat toisistaan merkittävästi luonteenpiirteiltään, palveluiltaan ja liikenneyhteyksiltään, mikä tekee niistä sopivia erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Espoon keskeiset kaupunginosat ja niiden tarjoamat toimistotilat:

Tapiola

Tapiola on tunnettu kulttuuristaan ja arkkitehtuuristaan sekä viihtyisästä asuinympäristöstään. Se on myös merkittävä liike-elämän keskus, jossa on tarjolla moderneja toimistotiloja. Tapiola tarjoaa hyvät palvelut ja erinomaiset liikenneyhteydet, mukaan lukien metroaseman, joka yhdistää alueen sujuvasti Helsingin keskustaan.

Keilaniemi

Keilaniemi on yksi Suomen merkittävimmistä yritysalueista, joka tunnetaan erityisesti teknologia- ja finanssialan yrityksistään. Alueella on monia korkeatasoisia toimistorakennuksia, jotka tarjoavat upeat näkymät merelle. Keilaniemi on myös hyvien liikenneyhteyksien varrella, mukaan lukien metro ja läheisyys Länsiväylään.

Otaniemi

Otaniemi on tunnettu Aalto-yliopiston kampuksestaan ja on yksi Euroopan johtavista teknologia- ja innovaatiokeskittymistä. Alue houkuttelee tutkimus- ja kehitystoimintaa harjoittavia yrityksiä sekä start-up-yrityksiä. Otaniemessä on tarjolla monipuolisia toimistotiloja ja kampusalueen palvelut ovat lähellä.

Leppävaara

Leppävaara on Espoon suurin ja yksi nopeimmin kasvavista kaupunginosista. Se tarjoaa laajan valikoiman toimistotiloja, kauppakeskus Sellon monipuoliset palvelut sekä hyvät liikenneyhteydet, mukaan lukien juna-asema. Leppävaara on houkutteleva sijainti monenlaisille yrityksille.

Matinkylä

Matinkylä tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet Länsimetron ansiosta ja monipuoliset palvelut Iso Omena -kauppakeskuksessa. Alue on kehittyvä ja tarjoaa moderneja toimistotiloja erityisesti kasvaville yrityksille.

Espoon keskus

Espoon keskus toimii Espoon hallinnollisena keskuksena ja tarjoaa monipuolisia toimistotiloja. Alueelta löytyy sekä vanhempia että uudempia toimistorakennuksia. Espoon keskuksen etuna on hyvät liikenneyhteydet, mukaan lukien juna-asema, joka yhdistää alueen sujuvasti muuhun pääkaupunkiseutuun.

Kivenlahti

Kivenlahti on nouseva kaupunginosa, joka odottaa Länsimetron laajentumista alueelle. Se tarjoaa potentiaalia erityisesti uusille ja kasvaville yrityksille, jotka etsivät tilaa laajentumiselle. Kivenlahdessa on tarjolla sekä uusia että perinteisempiä toimistotiloja.

Kunkin kaupunginosan tarjoamat toimistotilat vaihtelevat suuresti tyypiltään, ko'oltaan ja hintatasoltaan, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa sopivan vaihtoehdon. Espoon monipuoliset kaupunginosat tarjoavat yrityksille ainutlaatuisia mahdollisuuksia sijaintiin perustuen, olipa kyseessä sitten tiivis yhteys akateemiseen maailmaan Otaniemessä, kansainvälinen liike-elämän syke Keilaniemessä tai kattavat palvelut ja hyvät liikenneyhteydet Leppävaarassa.

Valikoimastamme löytyy esimerkiksi upeaa merinäköalatoimistoa Keilaniemessä, Business Park – toimistotilaa Leppävaarassa, Tapiolassa sekä Otaniemessä. Nopeasti kehittyvän Keilaniemen upeat merinäköalatoimistot yllättävät usein toimitilahakijan positiivisesti. Leppävaaran toimistotilojen sijainti Turun moottoritien solmukohdassa on otollinen. Lisäksi Kauppakeskus Sello sekä hotelli Glo Sello tuo mukavasti lisäpalveluita henkilöstölle. Espoossa asuville Tapiolan sekä Otaniemen toimistotilat ovat helposti saavutettavissa.

toimistotilat espoo

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat toimitilat Espoossa