TOIMISTOTILAT HELSINGISSÄ

Helsinki, tarjoaa monipuolisen valikoiman toimistotiloja eri kaupunginosissaan, jotka vastaavat erilaisten yritysten ja organisaatioiden tarpeita. Kaupunginosat eroavat toisistaan niin ilmeeltään, palveluiltaan kuin liikenneyhteyksiltäänkin, mikä tekee Helsingistä dynaamisen ja monipuolisen ympäristön liiketoiminnalle.

Keskusta

Helsingin keskusta, johon kuuluu muun muassa Kaartinkaupunki, Kluuvi ja Kamppi, on kaupungin liike-elämän sydän. Täältä löytyy korkeatasoisia toimistotiloja historiallisissa rakennuksissa sekä moderneissa toimistokomplekseissa. Keskusta tarjoaa erinomaiset palvelut ja liikenneyhteydet, mutta vuokratasot ovat myös alueen korkeimmat.

Ruoholahti

Ruoholahti on tunnettu modernista arkkitehtuuristaan ja se on suosittu alue erityisesti teknologia- ja media-alan yritysten keskuudessa. Alue tarjoaa moderneja toimistotiloja ja hyvät liikenneyhteydet, mukaan lukien metroasema ja helppo pääsy Länsiväylälle.

Pasila

Pasila on nousemassa yhdeksi Helsingin tärkeimmistä liike-elämän keskuksista, erityisesti Tripla-kauppakeskuksen ja sen ympärille rakentuvan uuden Pasilan myötä. Alue tarjoaa moderneja toimistotiloja ja erinomaiset liikenneyhteydet, mukaan lukien päärautatieaseman.

Vallila

Vallila on tunnettu boheemista tunnelmastaan ja se on viime vuosina houkutellut luovien alojen yrityksiä ja start-uppeja. Alueella on tarjolla sekä vanhoja teollisuusrakennuksia että uusia toimistotiloja, ja se sijaitsee kätevästi keskustan ja Pasilan välissä.

Pitäjänmäki

Pitäjänmäki tarjoaa kustannustehokkaita toimistotiloja erityisesti teknologia- ja tuotantoalan yrityksille. Alueella on hyvät liikenneyhteydet, mukaan lukien juna-asema, ja se sijaitsee lähellä Kehä I:tä, mikä tekee siitä helposti saavutettavan eri puolilta pääkaupunkiseutua.

Hakaniemi

Hakaniemi on tunnettu vilkkaasta toristaan ja kulttuurisesta ilmapiiristään. Alue tarjoaa sekä perinteisiä että moderneja toimistotiloja, jotka sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella. Metro, bussit ja raitiovaunut tekevät Hakaniemestä helposti saavutettavan. Alueen palvelut, kuten kaupat ja ravintolat, tekevät siitä miellyttävän työskentelyalueen.

Kalasatama

Kalasatama on nopeasti kehittyvä alue, joka tunnetaan modernista arkkitehtuuristaan ja innovatiivisista asuin- ja toimistorakennuksistaan. Alue houkuttelee erityisesti teknologia- ja luovien alojen yrityksiä. Kalasataman metroasema ja hyvät bussiyhteydet tarjoavat erinomaiset liikenneyhteydet.

Sörnäinen

Sörnäinen on teollisuushistoriansa ansiosta täynnä luonnetta ja tarjoaa monipuolisia toimistotiloja, jotka soveltuvat erityisesti luoville aloille ja start-upeille. Alue on hyvin saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä, ja se tarjoaa hyvät palvelut työntekijöille.

Konala

Konala on teollisuus- ja liikealue, joka tarjoaa laajasti varasto- ja toimistotiloja, erityisesti tuotanto- ja logistiikkayrityksille. Alueen sijainti Kehä I:n läheisyydessä tekee siitä kätevän paikan yrityksille, jotka tarvitsevat hyvät yhteydet sekä kaupungin sisällä että sen ulkopuolelle.

Käpylä

Käpylä, tunnettu idyllisistä puutaloistaan, tarjoaa rauhallisen työympäristön pienemmille yrityksille ja toimistoille. Vaikka alue ei olekaan tunnettu suurista toimistokeskittymistä, se tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja hyvät liikenneyhteydet.

Malmi

Malmi on tärkeä paikalliskeskus pohjoisessa Helsingissä, jossa on tarjolla sekä perinteisiä että uudempia toimistotiloja. Alueen palvelut ja hyvät liikenneyhteydet, mukaan lukien juna-asema, tekevät siitä houkuttelevan sijainnin monenlaisille yrityksille.

Lauttasaari

Lauttasaari tarjoaa rauhallisen työympäristön lähellä Helsingin keskustaa. Saaren sijainti ja hyvät liikenneyhteydet, mukaan lukien metro, tekevät siitä houkuttelevan paikan erityisesti niille yrityksille, jotka arvostavat merellistä ympäristöä ja hyviä kulkuyhteyksiä.

Punavuori

Punavuori on tunnettu design-liikkeistään ja taidegallerioistaan. Alueen boheemi ilmapiiri ja keskeinen sijainti houkuttelevat luovien alojen yrityksiä. Tarjolla on sekä charmikkaita vanhoja toimistotiloja että moderneja työtiloja.

Munkkivuori

Munkkivuori tarjoaa rauhallisen asuinalueen, jossa on saatavilla pienempiä toimistotiloja. Alueen palvelut ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä sopivan sijainnin erityisesti paikallisille pienyrityksille.

Herttoniemi

Herttoniemi yhdistää teollisuusalueen ja asuinalueen parhaat puolet. Alueella on tarjolla sekä teollisuushenkisiä että moderneja toimistotiloja, ja se on tunnettu myös aktiivisesta yritysyhteisöstään. Herttoniemen hyvät liikenneyhteydet ja palvelut tekevät siitä houkuttelevan sijainnin monenlaisille yrityksille.

 

Kukin Helsingin kaupunginosa tarjoaa uniikkeja etuja yrityksille, riippuen yrityksen koosta, toimialasta ja erityistarpeista. On tärkeää arvioida huolellisesti, mitkä alueen ominaisuudet tukevat parhaiten yrityksen toimintaa ja työntekijöiden hyvinvointia.

Kysy lisää, meillä on kaikki Helsingin alueen toimistot vuokrattavana. Palvelumme ovat veloituksettomia toimitilan hakijalle. 

 

 

Toimistotilat Helsingissä

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat toimistotilat Helsinki