TOIMISTOTILAT HELSINGISSÄ

Helsingistä löytyy monenlaisia toimistotiloja useaan eri käyttötarkoitukseen ja tarpeeseen. Helsinki tarjoaa kattavan joukkoliikenteen, jonka ansiosta keskustan toimistoihin kulkeminen on vaivatonta.

Valikoimastamme löytyy esimerkiksi uniikkia erkkeritoimistoa Helsingin keskustasta, korkeaa industrial henkistä toimistotilaa Punavuoresta, perinteistä huonetoimistotilaa Ruoholahdesta sekä Business Park toimistotilaa Kalasatamasta.

Suosittuja toimistokeskittymiä ovat Kampin, Hakaniemen ,Ruoholahden sekä Kalasataman alue. Myöskin Vallila sekä Sörnäinen kiinnostavat taas toimistoalueina yrityksiä. Kampin alueella on modernia monitilatoimistoa tarjolla muutamassa toimistorakennuksessa. Erityisesti Makkaratalo sekä Fenniakortteli ovat suosittuja kortteleita.

Hakaniemessä on tarjolla remontoitua , uutta vastaavaa toimistotilaa osoitteessa Siltasaarenkatu 8-10. Kalasatama on kehittynyt voimakkaasti REDI:n valmistumisen jälkeen. Alueelle on tullut sekä uutta toimistotilaa että vanhaa toimistotilaa on modernisoitu. Mm. Tukkutorinkuja 5:ssa on upeaa uutta toimistotilaa tarjolla. Hyviä modernisoituja kohteita ovat mm. Kalasataman Trooli sekä Panimokatu 1.

Ruoholahden Kauppakeskuksen tilat Porkkalankadulla sekä meren äärellä , Tammasaarenkadulla sijaitseva HTC Helsinki ovat suosittuja kohteita. Vallilan alueella on tarjolla sekä vanhaa teollisuushenkistä toimistotilaa vanhoissa tehdaskiinteistössä, että uutta toimistotilaa Konepajan alueella. Ei sovi myöskään unohtaa kestosuosikki Punavuorta tai eläväistä Sörnäistä. Kaikilta näiltä alueilta löytyy vielä vuokrattavia toimistotiloja.

Toimistotilat Helsingissä

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat toimistotilat Helsinki