Blogi

« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 37 Seuraava »
Vuosi 2024 merkitsee jatkuvaa evoluutiota toimistotilojen suunnittelussa ja käytössä. Pandemian jälkeiset vuodet ovat johtaneet merkittäviin muutoksiin työelämässä, ja nämä muutokset ovat nyt vakiintumassa ja kehittymässä edelleen. Tarkastellaan keskeisiä trendejä, jotka muovaavat toimistotiloja vuonna 2024, heijastellen uusia työtapoja, teknologian integraatiota ja työntekijöiden hyvinvoinnin korostamista. 1. Joustavat ja Monikäyttöiset... Lue lisää »
Toimitilavälittäjän valinta riippuu monista tekijöistä, kuten yrityksesi tarpeista, toimialasta ja sijainnista. Hyvän toimitilavälittäjän käyttäminen voi säästää aikaa ja rahaa sekä auttaa löytämään toimitilat, jotka vastaavat parhaiten yrityksesi vaatimuksia. Tässä on joitakin vinkkejä ja seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon toimitilavälittäjää valittaessa: Erikoistuminen: Valitse välittäjä, joka erikoistuu yritystoimintaasi tai... Lue lisää »
Toimitilavälittäjän käyttöön voi olla useita hyötyjä yrityksille, jotka etsivät sopivia toimitiloja. Tässä muutamia niistä: Ammattitaito ja asiantuntemus: Toimitilavälittäjät ovat asiantuntijoita kiinteistöalalla ja tuntevat markkinatilanteen sekä alueen tarjonnan ja kysynnän. Heillä on tietoa erilaisista toimitilatyypeistä ja niiden hinnoittelusta, mikä auttaa asiakkaita tekemään hyvin perusteltuja päätöksiä. Laaja verkosto ja resurssit:... Lue lisää »
Toimitilavälittäjä on ammattilainen, joka toimii välittäjänä toimitilojen vuokrauksessa tai myynnissä. Heidän päätehtävänsä on auttaa asiakkaita löytämään sopivia toimitiloja heidän tarpeisiinsa ja budjettiinsa sopivasti. Toimitilavälittäjä työskentelee yleensä kiinteistövälitysyrityksessä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Toimitilavälittäjän tehtäviin kuuluu: Asiakaspalvelu: Toimitilavälittäjä toimii välittäjänä vuokraajan tai ostajan... Lue lisää »
Turun Tuotanto- ja Varastotilat: Tehokasta Liiketoimintaa Aurajoen Rannoilla Turku, Aurajoen rannalla sijaitseva kaupunki, on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista ja samalla myös aktiivinen talouskeskus. Kaupungin alueella toimii monipuolinen joukko yrityksiä eri toimialoilta, ja tämä on luonut tarpeen monipuolisille tuotanto- ja varastotiloille. Turun tuotanto- ja varastotilat tarjoavat yrityksille tehokkaan logistiikan sekä strategisen... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 37 Seuraava »

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä