Blogi

« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 31 Seuraava »
Kaksi vuotta sitten korona muutti pysyvästi toimitilamarkkinan eikä paluuta entiseen ole. Toimistotyöntekijät ovat jo tottuneet kotoiluun, on enenemässä määrin isompi kynnys palata toimistolle, mikäli saman työn voi tehdä kotoa käsin. Yrityksille tämä kuitenkin luo haasteen ylläpitää yhteneväisyyttä ja tiimihenkeä , riski avainhenkilöiden lähtöön kasvaa. Tämän vuoksi on hyvä olla jokin houkutin saada työntekijät ainakin muutamana päivänä... Lue lisää »
Vapaiden toimitilojen etsiminen voi kuluttaa paljon yrityksen resursseja. Tehokkaan ja oikean kiinteistövälittäjän löytäminen on kullanarvoista. Varsinkin, kun kiinteistövälittäjät eivät usein veloita palveluistaan toimitilojen hakijaa. Tärkeää on , että vapaiden toimitilojen hakija määrittää mahdollisimman tarkasti vuokravälittäjälle toimitilatarpeensa. Tämän vuoksi on hyvä tehdä henkilöstölle toimitilakysely, jossa selvitetään halukkuutta... Lue lisää »
Pavintie 3-7, Vantaa Hakkila Halli 5B 8,0m korkeaa ja avaraa logistiikkatilaa yhteensä noin 1841 m². Tila soveltuu ensijaisesti logistiikka -ja varastokäyttöön. Halli vuokrataan korkeilla sprikleröidyillä hyllyillä. Halli on läpi haalattava, toisessa sivussa on lastaustaskut ja toisessa nosto-ovet (sisään ajettava). Erikseen vuokrattavissa p-paikat lämpimästä hallista joka sijaitsee tämän rakennuksen p-kerroksessa. Hallin yhteydessä on... Lue lisää »
Pohjoinen Rautatiekatu 21, Helsinki Keskusta Edustavaa toimistotilaa vuokrattavana vuonna 2023 valmistuvasta 7. kerroksisesta Kulma21:sta. Vanha Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan talo uudistuu monipuoliseksi, hyvän huomisen työkulttuuria edistäväksi toimitilaksi. Uudistus toteutetaan vanhaa kunnioittaen ja perinteitä arvostaen. Kohde saneerataan ja tulee tarjoamaan moderneja toimistotiloja. Hyvä sijainti ydinkeskustassa Kaikki palvelut ja... Lue lisää »
Vuoden välittäjä yhdistää tarpeet ja tarjonnan Mikko Lipponen on NCC:n vuoden toimitilavälittäjä 2020. Alan ammattilaisen näkökulmasta paras lopputulos syntyy, kun asiakkaan toiveet, tarpeet ja toimitilat kohtaavat joustavasti. Tässä yhtälössä välittäjällä on merkittävä rooli. ML Real Estate Oy:n toimitusjohtaja, yrittäjä Mikko Lipponen on kunniakirjasta iloisen yllättynyt. NCC:n valintaan vaikuttivat mm. aktiivisuus, markkinatuntemus,... Lue lisää »
« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 31 Seuraava »

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä