Espoon kaupunginosien parhaat vapaat toimistotilat
04.03.2024

Espoon Eri Kaupunginosien Toimistotilat: Monipuolisia Työympäristöjä ja Innovatiivista Liiketoimintaa

Espoo, Suomen toiseksi suurin kaupunki, tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille luoda inspiroivia ja tehokkaita työympäristöjä eri puolilla kaupunkia. Espoon eri kaupunginosien toimistotilat heijastavat kaupungin monimuotoisuutta ja tarjoavat yrityksille strategisia sijainteja, modernia infrastruktuuria ja innostavia ympäristöjä menestyksekkääseen liiketoimintaan.

 

Tapiola: Kulttuuria ja Liiketoimintaa

Tapiola, Espoon keskustan tuntumassa sijaitseva kaupunginosa, on tunnettu sekä kulttuuritarjonnastaan että yritystoiminnastaan. Tapiola tarjoaa monia modernia toimistotiloja niin pienille start-upeille kuin suurille yrityksillekin. Alueen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä monipuolisia palveluita tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon liike-elämän toimijoille.

Revontulenkuja 1, Espoo Tapiola

Tasokasta upeaa monitilatoimistoa kolmannessa kerroksessa . Tila muodostuu avotilasta sekä työhuoneista. Tilassa on lisäksi neuvotteluhuoneita ja keittiö/ taukotila. Kohde on valmistunut vuonna 2010. Kohteessa toimii mm. Tapiolan pääkonttori. Kiinteistössä on tarjolla neuvottelu- ja projektitilaa, taukotilaa, hiljaisen työn huoneita sekä varastotilaa. Erinomaiset julkiset yhteydet. Metroasema lähellä.

 

Tuulikuja 2, Espoo Tapiola

Modernia 2000 - luvun toimistotilaa , rakennettu ekologisesti, käytetty runsaasti puuta. Maantasokerroksessa ravintola , neuvottelutilat ja auditorio. Hyvä sijainti Tapiolan keskustassa

 

Keilaniemi: Teknologiaa ja Innovaatioita

Keilaniemi, Espoonlahden rannalla sijaitseva kaupunginosa, on tunnettu teknologian ja innovaatioiden keskittymänä. Alueella sijaitsevat monet kansainväliset yritykset ja teknologiakeskukset, jotka tarjoavat moderneja ja innovatiivisia toimistotiloja huippuosaajille ja alan ammattilaisille. Keilaniemi on myös suosittu sijainti yrityksille, jotka haluavat verkostoitua ja olla osa kasvavaa teknologiateollisuutta.

Keilasatama 5, Espoo Keilaniemi

EDUSTUSTOIMISTOTILAA SEITSEMÄNNESSÄ KERROKSESSA. Keilasataman toimistokeskus tarjoaa käyttäjille korkeatasoista ja edustavaa pääkonttoritasoista toimistotilaa. Kiinteistössä korkeatasoiset tekniset ratkaisut, automaattikaihtimet, varavoimajärjestelmä, atk-konesali. Toimitiloissa jäähdytys. Keilasataman toimistokeskuksessa kattavat käyttäjäpalvelut. Aula-, postitus- ja ravintolapalvelut. Kohteen 2. kerroksessa neuvottelukeskus, jonka 20 korkeatasoisilla AV-laitteilla varustettua neuvotteluhuonetta ovat korvauksetta kaikkien vuokralaisten käytössä. Lisäksi kiinteistössä on monipuoliset sauna- ja edustustilat

 

Matinkylä: Keskustaa ja Kehitystä

Matinkylä, Espoon länsiosassa sijaitseva kaupunginosa, on kasvava alue, jossa on monipuolisia toimistotiloja ja liikekeskuksia. Matinkylän modernit toimistotilat tarjoavat yrityksille hyvät mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen, ja alueen sijainti lähellä metrolinjaa tekee siitä helposti saavutettavan niin työntekijöille kuin asiakkaillekin.

Niittyrinne 7, Espoo Suomenoja

Toimistotilaa Suomenojalla. Tila on muunneltavissa toimistohuone- tai avotilaksi. Tiloissa on jäähdytys. Kohde sijaitsee Suomenojalla Kauppakeskus Merituulen ja Länsiväylän läheisyydessä. Hyvät bussiyhteydet, pihalla reilusti pysäköintitilaa.

 

Otaniemi: Teknologian Keskittymä ja Innovaatioiden Lähde

Otaniemi on tunnettu Aalto-yliopiston ja teknologiakeskus Espoo Innovation Gardenin kotipaikkana. Tämä alue on täynnä teknologia- ja innovaatioyrityksiä, jotka hyödyntävät alueen tarjoamia resursseja ja verkostoja. Otaniemen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille inspiroivia työympäristöjä ja mahdollisuuksia yhteistyöhön ja verkostoitumiseen.

Lisäksi Otaniemen toimistotilat ovat lähellä Aalto-yliopiston tutkimuslaitoksia ja opiskelijayhteisöä, mikä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää yliopiston osaamista ja innovaatioita. Alueella järjestetään myös säännöllisesti erilaisia tapahtumia, seminaareja ja työpajoja, jotka edistävät vuorovaikutusta ja tiedonvaihtoa eri toimijoiden välillä.

Metsänpojankuja 1, Espoo Otaniemi

Vuokrataan koko toimistorakennus. Maarinportti on pääkonttoritason toimistokohde, joka valmistuu remontista täysin uudistettuna v. 2024. Tarjolla itsenäinen toimistokokonaisuus, johon saa työpisteet yli jopa yli 400 henkilön organisaatiolle. Lisäksi käytössä on runsaat liiketoiminnan tukitilat katutasossa ja ylimmässä kerroksessa. Tarjolla auditorio, aulapalvelu, kuntosali, lounasravintola sekä vuokrattavia neuvottelutiloja. Pysäköintipaikkoja on tarjolla kiinteistön pihalla ja lämpimässä pysäköintihallissa.

 

Tekniikantie 4 C, Espoo Otaniemi

Tyylikästä ja modernia toimistotilaa . Metrolle 800 metriä. Kohde sijaitsee Espoon Otaniemen huipulla, Kehä I:n välittömässä läheisyydessä. Otaniemi on kehittyvänä yritys- ja tutkimuskeskusalueena tulevaisuuden yritysympäristö. Monipuolinen yrityspuisto on lähellä Otaniemen tiedeyhteisöjä, innovaatioita ja teknologia-alan yrityksiä. Kaunis merellinen luonto, kulttuuri sekä lyhyet etäisyydet Helsingin keskustaan ja lentokentälle luovat erinomaiset puitteet kohteessa toimiville yrityksille.

 

Vaisalantie 8, Espoo Otaniemi

Toimistotila koostuu kiinteistön 1 - 6. kerroksen tiloista. Innopoli 3 sijaitsee näkyvällä paikalla Espoon Otaniemessä Kehä I:n varrella. Kohteessa on tarjolla monipuoliset Business Park - palvelut :toimisto- ja aulapalvelut, edustavat kokous- ja neuvottelutilat, auditorio, edustussauna, kuntosali ja ravintolapalvelut. Modernit ja valoisat toimistotilat voivat olla toimistohuoneina, kombitilana tai avotoimistona. Kaikkiin tiloihin on nopeat valokaapeliyhteydet sekä koko kiinteistön kattava wlan lähiverkko. Kiinteistön omassa hallissa on runsaasti autohallipaikkoja sekä autonpesupalvelut. Asiakaspaikat sijaitsevat pihakannella

 

Leppävaara: Kaupallinen Keskus ja Liiketoiminnan Solmukohta

Leppävaara on yksi Espoon suurimmista ja vilkkaimmista kaupallisista keskuksista, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia yritystoiminnalle ja työpaikoille. Alueella sijaitsevat monet kansainväliset yritykset, kuten teknologiayhtiöt, finanssialan yritykset ja monikansalliset konsulttiyritykset, jotka hyödyntävät Leppävaaran tarjoamia strategisia etuja ja palveluita.

Leppävaaran toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille tiloja niin pienistä start-upeista suuriin kansainvälisiin yrityksiin. Alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin työntekijöille kuin asiakkaillekin, ja alueen monipuoliset palvelut, kuten ostoskeskukset, ravintolat ja virkistysmahdollisuudet, tekevät siitä miellyttävän paikan työskennellä ja viettää vapaa-aikaa.

 

Linnoitustie 9, Espoo Leppävaara

Quartetto Business Parkin Fuuga-talossa modernia ja tasokasta 2000-luvun toimistotilaa kerroksissa 2-5. Huippusijainti Espoon Leppävaarassa, raidejokeripysäkki vieressä. Fuugassa on kaikki, mitä menestykselliseen liiketoimintaan tarvitaan. Quartetto-yrityspuisto tarjoaa kattavat palvelut vaativankin yrityksen makuun. Talossa toimii muun muassa lounasravintola, kahvio sekä aulapalvelu. Rakennuksesta löytyy myös liikunta- ja terveyspalveluita.

Quartetto tarjoaa nykyaikaiset toimitilat keskeiseltä paikalta kasvavasta ja kehittyvästä Leppävaarasta. Alueen palvelut ovat erinomaiset ja esimerkiksi kauppakeskus Sello liikkeineen ja ravintoloineen sijaitsee ihan vieressä. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla yhteyksillä, kuten junilla ja busseilla. Leppävaaran juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja autolla pujahtaa hetkessä Kehä I:lle ja Turunväylälle. Kiinteistössä on oma parkkihalli.

 

Linnoitustie 5, Espoo Leppävaara

Modernia toimistotilaa hyvin liikennöidyllä Leppävaaran alueella. Quartetton Harmonia on uudehko toimistorakennus osana korkealaatuista Quartetto Business Parkia. Tilat sijaitsevat kerroksissa 3, 4 ja 5. Reilusti parkkipaikkoja tarjolla.

Kaikki Sellon kaupalliset palvelut sekä hotelli kävelyetäisyyden päässä. Helsignin keskustaankin vain 15 minuuttia. Kiinteistölle on erinomaiset kulkuyhteydet julkisella liikenteellä (juna, pikaraitiovaunu ja bussit), sekä autolla. Kiinteistössä on lounasravintola, aulapalvelu ja vuokrattavia neuvotteluhuoneita pohjakerroksessa.

 

Itsehallintokuja 3, Espoo Leppävaara

Toisen kerroksen tyylikäs toimistotila. Moderni 2019 valmistunut energiapihi toimistotalo Leppävaarassa. Kohteessa on aulapalvelu, ravintola ja saunatila. Rakennus tuottaa yli puolet energiankulutuksestaan maalämmöllä ja aurinkovoimalla, ja kiinteistölle onkin myönnetty LEED Gold -ympäristöluokitus.

 

Linnoitustie 2 A, Espoo Leppävaara

Toinen kerros, upeat valoisat näkymät Selloon päin. Edustustoimistotilaa tarjolla Leppävaarassa . Quartetto Business Campuksen yhdeksän taloa ovat valmistuneet vaiheittain vuosina 2001-2012. Business Parkissa on laajat toimitilapalvelut, aulapalvelut, kolme ravintolaa, kahviloita, kuntosali, edustussaunat, fysioterapeuttipalvelu, neuvottelutiloja, auditorioita, edustussaunatilat. Runsaasti autopaikkoja henkilöstölle ja vieraille. Yritysimagolle näkyvä paikka Kehä 1:n vieressä. Sello kävelymatkan päässä. Hyvät julkiset yhteydet. Kauppakeskus Sello 700 metrin päässä.

 

Yhteenvetona voidaan todeta, että Espoon eri kaupunginosien toimistotilat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille luoda inspiroivia ja tehokkaita työympäristöjä. Alueiden strateginen sijainti, moderni infrastruktuuri ja monipuoliset palvelut tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin paikallisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, jotka haluavat menestyä ja kasvaa dynaamisessa liiketoimintaympäristössä.

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä