Helsingin kantakaupungin toimistotilat
03.03.2024

Helsingin Keskustan Toimistotilat: Modernia Työympäristöä ja Strategista Sijaintia

Helsingin keskustassa sijaitsevat toimistotilat tarjoavat yrityksille ja organisaatioille monipuolisia mahdollisuuksia luoda inspiroiva ja tehokas työympäristö. Näiden tilojen strateginen sijainti, modernit toimitilat ja monipuoliset palvelut houkuttelevat niin kansainvälisiä yrityksiä kuin paikallisiakin toimijoita.

Strateginen Sijainti

Helsingin keskustan toimistotilat ovat erinomaisella paikalla, sillä ne tarjoavat helpon pääsyn niin julkisen liikenteen kuin omalla autolla liikkuvienkin käyttöön. Keskustan läheisyys mahdollistaa myös nopeat yhteydet muihin kaupunginosiin sekä lentokentälle ja satamaan, mikä on erityisen tärkeää kansainvälisille yrityksille.

Monipuoliset Palvelut

Keskustan toimistotilojen ympäristössä sijaitsee lukuisia ravintoloita, kahviloita, kauppoja ja muita palveluita, jotka helpottavat arjen pyörittämistä ja tarjoavat työntekijöille monipuolisia vaihtoehtoja lounastaukojen viettoon tai vapaa-ajan aktiviteetteihin. Lisäksi monissa toimistotaloissa on omat neuvottelutilat, auditoriot ja muut yhteiset tilat, joita voidaan käyttää erilaisiin tapahtumiin ja kokouksiin.

Modernit ja Muunneltavat Tilat

Helsingin keskustan toimistotilat tarjoavat moderneja ja muunneltavia työtiloja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan erilaisten yritysten tarpeita. Monissa tiloissa on avokonttoriratkaisuja, jotka edistävät yhteistyötä ja vuorovaikutusta työntekijöiden välillä, samalla kun tarjotaan myös rauhallisia tiloja keskittymistä vaativiin tehtäviin. Lisäksi monissa toimistotaloissa on nykyaikaisia teknologiaratkaisuja, kuten älykkäitä kokoushuoneita ja etätyömahdollisuuksia, jotka helpottavat työntekijöiden arkea ja parantavat tuottavuutta.

Kestävän Kehityksen Painotus

Useat Helsingin keskustan toimistotalot ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkivät vähentämään energiankulutusta, hiilijalanjälkeä ja ympäristöhaittoja. Monet tilat ovat saaneet ympäristösertifikaatteja, kuten LEED- tai BREEAM-sertifikaatteja, jotka osoittavat niiden sitoutumisen kestävään rakentamiseen ja ylläpitoon.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Helsingin keskustan toimistotilat tarjoavat yrityksille ja organisaatioille ihanteellisen ympäristön menestyksekkääseen liiketoimintaan. Niiden strateginen sijainti, monipuoliset palvelut, modernit tilat ja kestävän kehityksen painotus tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin paikallisille kuin kansainvälisillekin yrityksille.

Tässä hyviä toimistotiloja Helsingin kantakaupungissa:

Bulevardi 21, Helsinki Keskusta

Industrial-henkistä toimistotilaa neljännessä kerroksessa. Rakennus valmistui 1961 arkkitehti Niilo Kokon signeeraamien piirustusten mukaan. Kiinteistö on oiva urbaanista arkkitehtuurista. Ruffi julkisivu on rakennettu suunnitteluaikakautensa tyylin mukaisesti kuparista, lasista ja punatiilistä. Bulevardi 21:n toimistotalo tarjoaa loistavat puitteet yrityksille, jotka haluavat tiloiltaan rouheaa ilmettä nykyaikaisin mukavuuksin. Bulevardi 21 toimistotalo sijaitsee ihanteellisella paikalla, kun haluat päästä nauttimaan lounaasi vaikkapa Kauppahalliin tai Sinebrychoffin puistoon. Alueella on runsaasti viehättäviä ravintoloita ja kahviloita, kuten esim. maineikas ranskalaishenkinen Cafe Ekberg.

 

Urho Kekkosen katu 3, Helsinki Keskusta

Kampin kauppakeskuksen Urhontornissa vapaata toimistotilaa viidennessä kerroksessa. Kiinteistö valmistui vuonna 2006. Toimistotalosta suora yhteys Kampin kauppakeskukseen , pysäköintihalliin sekä bussiterminaaliin. Muuntojoustava tila koostuu huoneista sekä avotilasta ja omista sosiaalitiloista. Sisäänkäynti on Urho Kekkosen kadun puolelta. Kampin kauppakeskus tarjoaa runsaasti erilaisia palveluita kuten ravintolapalveluita. Pysäköinti Forumin parkkihallissa. Tilat ovat korkeita ja avaria . Niissä on koko kerroksen kokoiset ikkunat. Cat6-kaapelointi sekä jäähdytetty ilmanvaihto.

 

Antinkatu 1, Helsinki Keskusta

VAPAANA 4 KERROS, UPEAT NÄKYMÄT.Toimistotilat remontoitu, rouheaa industrial henkistä toimistotilaa. Kiinteistö valmistunut uutenavuotena vuonna 1952. Suunnittelijoina olivat Erkki Huttunen sekä Antero Pernaja. Rakennuksen tyyli on funktionaalinen Erinomainen sijainti Kampissa, Kampin kauppakeskuksen vieressä. Sisäänkäynti kiinteistöön on Eteläisen Rautatiekadun kulmasta.

 

Unioninkatu 20-22, Helsinki Keskusta

SAUNALLINEN JA 2 X TERASSILLINEN KUUDENNEN KERROKSEN TOIMISTO. Unioninkadun / Fabianinkadun toimistokeskus sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Toimistokeskus on helposti saavutettavissa julkisilla kulkuvälineillä ja ympäristössä on runsaasti pysäköintipalveluita. Kiinteistön omistaa Sponda.

 

Arkadiankatu 4-6, Helsinki Keskusta

Upea kolmannen kerroksen toimisto sisäpihan terassilla. Arkadiankatu 6 sijaitsee Kampin torin laidalla. Kiinteistölle on loistavat julkiset yhteydet. Kaikki keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä. Arkkitehti Einari Teräsvirran suunnittelema toimisto- ja liiketilakiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Kampintorin laidalla, keskellä Helsingin vilkkainta liikealuetta. Toimitalon tilat ovat joustavasti muokattavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Kaikki keskustan palvelut, kuten Kampin kauppakeskus sijaitsevat kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Kohde on helposti tavoitettavissa julkisilla kulkuvälineillä. Bussiterminaali, rautatieasema, metro- ja raitiovaunuyhteydet ovat kivenheiton päässä. Lisäksi kiinteistössä on oma parkkihalli, johon on suurimmasta osasta kiinteistöä hissiyhteys. Keskustan parkkihallit ovat myös työmatka-autoilijoiden käytettävissä. Polkupyöräilijöille kiinteistössä on ulko- ja sisäpaikkoja. Rakennuksesta avautuu maisema Narinkkatorin suuntaan.Kiinteistön omistaa Sponda.

 

 

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä