Kuukauden toimistotila Helsinki Kallio Hämeentie 11
09.05.2017

Huhtikuun vapaaksi toimistotilaksi on valittu Helsingin Kalliossa sijaitseva toimistotalo Väinö, Hämeentie 11.

VÄINÖSSÄ VAPAATA TILAA. UNIIKKI KIINTEISTÖ VAPAUTUU ARVIOLTA VUONNA 2017. Historiallinen toimistorakennus 1920- luvulta. Osuusliike Elannon entinen pääkonttori. Hallintorakennus nousee maamerkiksi Hämeentien rinteessä. Koristelun kepeys jalostaa kokonaisuutta, fasadimateriaalit, julkisivutiilet ja kuparipelti ovat tasokkaita. Saneeraamme tilat vuokralaisen tarpeisiin

sopiviksi yhdessä sisustusarkkitehdin

kanssa, • Toimitilakonsepti • Työpisteiden sijainnit • Lattiamateriaalit • Seinäpinnat • Väliseinien paikat • Kalusteet • Valaistus ja sähköpistokkeiden paikat • Tilan henki.

Rakennuksessa on tilaa yhteensä 11.200 m2. Alakerroksissa sijaitsevat asiakaspalvelu, liike- ja varastotilat. Keskikerroksissa toimistoitlat. Ylimmässä pääkerroksessa sijaitsee juhlasali, ravintola sekä monitoimisali sauna- ja sosiaalitloineen. Hämeentie on yksi Helsingin vilkkaimmista pääväylistä, joten liikenneyhteydet ovat todella sujuvat ja monipuoliset.

Tänne on helppo tulla läheltä ja kauempaakin. Kiinteistön lähellä on kaksi metropysäkkiä: Hakaniemi ja Sörnäinen, molemmat vain noin 500 metrin päässä.

Metromatka Hakaniemestä Rautatientorille kestää kaksi minuuttia. Raitiovaunupysäkit ovat aivan rakennuksen vieressä. Busseja ajaa Hämeentietä pitkin jatkuvasti, lähes kerran minuutissa.

Bussilla pääsee keskustaan viidessä minuutissa. Myös bussipysäkit löytyvät rakennuksen vierestä. Väinön sijainti on jokaisen työmatkalaisen unelma.

Kiinteistö sijaitsee lähellä voimakkaasti kehittyvää Kalasatamaa.

Monipuolinen kauppakeskus valmistuu 2018 mennessä.

Kalasataman kehittyminen vaikuttaa myönteisesti myös vanhaan Sörnäisten alueeseen, jonka tunnettu maamerkki Väinö on.

linkki tilaan

vapaata uniikkia industrial korkeaa toimistotilaa helsingissä

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä