KUUKAUDEN VAPAA TOIMITILA HEINÄKUU
11.07.2013

Kuukauden toimitilaksi heinäkuussa on valittu Espoon Keilarannassa , osoitteessa Keilasatama 5 ylimmässä 8 kerroksessa sijaitseva toimistotila kooltaan 691 m2. Toimitila on osittain korkeaa tilaa merinäköalalla. Isot ikkunat suoraan merelle. Keilasataman toimistokeskus tarjoaa käyttäjille korkeatasoista ja edustavaa pääkonttoritasoista toimistotilaa. Tilat on mahdollista saada valmiiksi kalustettuina, joten tilat ovat heti muuttovalmiita.

 Kiinteistössä korkeatasoiset tekniset ratkaisut, automaattikaihtimet, varavoimajärjestelmä, atk-konesali. Toimitiloissa jäähdytys.

 Keilasataman toimistokeskuksessa kattavat käyttäjäpalvelut. Aula-, postitus- ja ravintolapalvelut. Kohteen 2. kerroksessa neuvottelukeskus, jonka 20 korkeatasoisilla AV-laitteilla varustettua neuvotteluhuonetta ovat korvauksetta kaikkien vuokralaisten käytössä. Lisäksi kiinteistössä on monipuoliset sauna- ja edustustilat.

Sijainti on erinomainen julkisilla yhteyksillä ja omalla autolla. Kohde sijaitsee Länsiväylän ja Kehä I:n välittömässä läheisyydessä.  Tulevaisuudessa metro lisää sujuvia kulkuyhteyksiä entisestään. Länsimetron liikennöinti alkaa vuonna 2015.

http://mysite.really.fi/ml-real-estate/toimitila/1187529

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä