MITEN VALITA HELSINGIN PARAS TOIMITILAVÄLITTÄJÄ ?
19.03.2024

Toimitilavälittäjän valinta riippuu monista tekijöistä, kuten yrityksesi tarpeista, toimialasta ja sijainnista. Hyvän toimitilavälittäjän käyttäminen voi säästää aikaa ja rahaa sekä auttaa löytämään toimitilat, jotka vastaavat parhaiten yrityksesi vaatimuksia. Tässä on joitakin vinkkejä ja seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon toimitilavälittäjää valittaessa:

Erikoistuminen: Valitse välittäjä, joka erikoistuu yritystoimintaasi tai toimialaasi sopiviin toimitiloihin. Eri välittäjät voivat erikoistua esimerkiksi toimistotiloihin, varastoihin, teollisuustiloihin tai kauppapaikkoihin.

Paikallistuntemus: Hyvä paikallistuntemus on tärkeää. Paikallinen toimitilavälittäjä tuntee alueen markkinat, hintatasot ja saatavilla olevat tilat paremmin.

Maine: Selvitä välittäjän maine . On hyvä kuulla muiden yritysten kokemuksia välittäjästä.

Palveluiden laajuus: Tarkista, mitä palveluita välittäjä tarjoaa. Jotkut välittäjät tarjoavat täyden palvelun paketteja, joihin sisältyy neuvottelut, sopimusasiakirjojen valmistelu ja jopa tilojen muutostöiden hallinnointi.

Kommunikaatio ja tavoitettavuus: Varmista, että välittäjä on helposti tavoitettavissa ja valmis kommunikoimaan säännöllisesti. Hyvä kommunikaatio on avain sujuvaan vuokraprosessiin.

Neuvottelutaidot: Hyvällä välittäjällä on vahvat neuvottelutaidot, jotka voivat olla ratkaisevia sopimuksen ehtojen ja vuokrahinnan suhteen.

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä