Pääkaupunkiseudun parhaat vuokrattavat ja vapaat korkeat ja tehokkaat varasto - tuotantotilat
04.03.2024

Pääkaupunkiseudun Tuotanto- ja Varastotilat: Tehokasta Logistiikkaa ja Liiketoimintaa

Pääkaupunkiseutu, johon kuuluvat Helsinki, Espoo ja Vantaa, muodostavat yhden Suomen keskeisimmistä talousalueista. Alueella toimii lukuisia yrityksiä eri toimialoilta, ja tämä on luonut tarpeen monipuolisille tuotanto- ja varastotiloille. Pääkaupunkiseudun tuotanto- ja varastotilat muodostavat tärkeän osan alueen infrastruktuurista ja tarjoavat yrityksille tehokkaan logistiikan sekä strategisen sijainnin hyödyntää liiketoiminnan kasvattamiseen.

Monipuoliset Mahdollisuudet Tuotantoon ja Varastointiin

Pääkaupunkiseudun tuotanto- ja varastotilat ovat monipuolisia ja vastaavat eri yritysten tarpeisiin. Alueella on saatavilla erikokoisia tiloja niin pienille paikallisille yrityksille kuin suurille kansainvälisille toimijoillekin. Tilojen käyttötarkoitus vaihtelee tuotannosta ja varastoinnista aina logistiikan hallintaan ja jakeluun.

Strateginen Sijainti ja Hyvät Liikenneyhteydet

Pääkaupunkiseudun tuotanto- ja varastotilojen strateginen sijainti tarjoaa yrityksille useita etuja. Alueella sijaitsee Suomen suurin lentokenttä, Helsinki-Vantaan lentokenttä, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kansainvälisille yrityksille, jotka tarvitsevat hyvät yhteydet kansainvälisille markkinoille. Lisäksi alueen hyvät maantie- ja raideliikenneyhteydet mahdollistavat tehokkaan logistiikan ja tuotteiden jakelun.

Modernit Ja Innovatiiviset Ratkaisut

Pääkaupunkiseudun tuotanto- ja varastotilat ovat modernia ja innovatiivista infrastruktuuria, joka vastaa nykypäivän yritysten tarpeisiin. Alueella käytetään uusimpia teknologisia ratkaisuja, kuten automatisoitua varastointia ja robotiikkaa, mikä tehostaa tuotantoa ja logistiikkaa entisestään.

Pääkaupunkiseudun tuotanto- ja varastotilat ovat olennainen osa alueen taloutta ja yritystoimintaa. Ne tarjoavat yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia tuotannon ja varastoinnin suhteen sekä hyödyntää strategista sijaintia ja hyviä liikenneyhteyksiä. Modernit ja innovatiiviset ratkaisut tekevät alueesta houkuttelevan vaihtoehdon niin paikallisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, jotka etsivät tehokasta ja toimivaa logistiikkaa liiketoimintansa tueksi. Pääkaupunkiseudun tuotanto- ja varastotilat edistävät alueen talouden kasvua ja luovat perustan dynaamiselle yritystoiminnalle.

Tässä esimerkkejä vapaana vuokrattavissa olevista tehokkaista ja korkeista varasto - ja tuotantotiloista :

Itäinen Valkoisenlähteentie 20, Vantaa Hakkila

Vuokrattavissa yhteensä 11.000 m2 varastotilaa, josta 6.000 m2 on uutta 12 metriä korkeaa hallitilaa. Lattiakantavuus 6000 kg /m2. Lastaustaskuja 8 -1 maantason nosto-ovi. Noin 5.000 m2 olemassa olevaa 8 metriä korkeaa hallitilaa. Lattiakantavuus 3000 kg /m2. Lastaustaskuja 13 + 1 maantason nosto-ovi. Autopaikkoja 40.
Vastuullisuus- energiatehokkuusvaatimukset huomioidaan uudishankkeelle haettavan ympäristösertifikaatin BREEAM Very Good mukaisesti. Uudisrakennuksen arvioitu valmistuminen on v. 2024 ja olemassa oleva varasto vapautuu 01/2024. Naapurissa toimistoa 1520 m2.

 

Koskelontie 13, Espoo Koskelo

Koskelossa riittävästi varasto-tuotanto-toimistotilaa. Ensimmäisen ja toisen kerroksen vapaa korkeus noin 4,5 metriä. Lattiakantavuus 2000 kg/m2. 3 kpl maantason nosto-ovi, 1 kpl lastauramppi nosto-ovella ja 7 kpl lastaustaskuja. Varastotuotantotilaa 7100 m2 ja toimistotilaa 790 m2 .Lisäksi sosiaali - ja ravintolatilat. Piha-alueella noin 140 parkkipaikkaa.

 

Koskelonkuja 4, Espoo Koskelo

UUDISKOHDE: Uutta varastotilaa, 11,7 m. korkea varastotila n. 5000 m2. Lisäksi n. 1700 m2 6 m korkeata varastotilaa, parvi + toimisto, kokonaisneliöt 7300 m2. Kohteessa maalämpö + aurinkopaneelit. Sijanti Koskelossa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä, Kehä III reunalla. Koskelonkujalta on hyvät yhteydet E18-tielle ja sitä kautta Helsinkiin ja muihin Etelä-Suomen suuriin kaupunkeihin. Merkittäviä toimijoita alueella ovat Byggmax, Avis, Sika ja Ruukki Express.

 

Manttaalitie 5-7, Vantaa Veromies

Kehä3 , Veromiehessa joustavaa logistiikka/varastotilaa. Tiloissa kylmä- ja pakkastilaa yhteensä n. 700 m2 sekä tulli/alkoholivarasto 1.100 m2. Kaksi rakennusta, yhteensä 41 065 m2 tilaa. 152 autopaikkaa. Korkeaa tilaa 8-10 metriä. Lattiakantavuus 3 000 kg/m2. 3 kerrosta, myös toimistotilaa tarjolla. Kiinteistössä toimii lounasravintola.

 

Teilimäki 4, Vantaa Aviapolis

Varastotilaa useilla lastaustaskuilla varustetuttuna sekä jäähdytettyä toimistotilaa. Kohteessa on vuonna 2020 asennettu aurinkovoimala.

 

Hankasuontie 11, Helsinki Konala

Varastotuotantotilaa sekä toimistotilaa Konalassa.

Ensimmäisessä kerroksessa korkeaa tilaa noin 4490 m2 sekä toimistotilaa 1197 m2. Iso piha-alue .

Sisäänajo ja lastauslaiturit.

Kohde on rakennettu 1970-1971 ja laajennettu 2002.

Rakennus on betonirakenteinen.

Vuokrataan vain varastotuotantotilaksi, ei urheilu, kuten padelkäyttöön.

 

Kylänpääntie 4, Vantaa Kivistö

Vuonna 2000 valmistunut selkeäpohjainen varastokiinteistö. Neljä lastaustaskua ja monta nosto-ovea tarjoavat hyvät tavarankäsittelymahdollisuudet, myös sisäänajo ja läpivirtaus mahdollista. Varaston korkeus on 6 metriä.

 

Valokaari 8, Helsinki Suutarila

Kolarikorjaamona olevat tilat vapautuvat huhtikuun 2023 aikana. Erittäin siistiä korjaamo / varastotilaa + asiakaspalvelutilat & sos.tilat rakennuksen toisessa kerroksessa. Autopaikkoja n. 120 kpl . Erinomainen sijainti Kehä III:n välittömässä läheisyydessä. Kohde kattavasti peruskorjattu vuoden 2017 aikana. Tila on mahdollista jakaa 2-3 toimijalle.

 

Itäinen Valkoisenlähteentie 20, Vantaa Hakkila

Vuokrattavissa 5.000 m2 8 metriä korkeaa hallitilaa. Lattiakantavuus 3000 kg /m2. Lastaustaskuja 13 + 1 maantason nosto-ovi.
Vastuullisuus- energiatehokkuusvaatimukset huomioidaan uudishankkeelle haettavan ympäristösertifikaatin BREEAM Very Good mukaisesti. Uudisrakennuksen arvioitu valmistuminen on v. 2024 . Naapurissa toimistoa 1520 m2.

 

Alaniementie 2 , Espoo Juvanmalmi

Maantason läpivirtaava varastotila, jossa neljä lastaustaskua. Tilan vapaa korkeus noin 8 m. Alaniementie 2 on perinteikäs logistiikka- ja toimistokiinteistökokonaisuus Juvanmalmin teollisuusalueella. Sijainti Kehä III:n läntisellä puolella hyvien kulkuyhteyksien kanssa tekevät toiminnasta sujuvaa. Tilat remontoidaan viihtyisiksi yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

Silvastintie 1, Vantaa Tammisto

Varasto- tuotanto toimistotilaa Tammistossa. Tilakokonaisuus noin 4807 m2. 1. kerroksen varaston 3882 m2 ja välikerroksen varaston 537 m2 sekä 388 m2 toimiston. Korkeus vähintään 6 metriä. Tilaan on ajoluiska sekä 3 lastaustasku. Reilusti aidattua pihatilaa. Keskeinen sijainti Kehä III varrella ja Jumbon kattavat palvelut lähellä.

 

Suokallionkuja 8, Vantaa Viinikkala

K3 Logistics West on n. 11 300 m² kalliopohjainen rakennus Vantaan Viinikkalassa. Tällä hetkellä vielä vapaana 4700 m², joka koostuu n. 3700m² varasto- ja tuotantotilasta, 540m² parvi-ja varastotilasta sekä noin 450m² toimisto- ja sosiaalitiloista. Hallin sisäkorkeus on noin 12 m sekä lattian kantavuus 6000 kg/ m².

K3 Logistics West sijaitsee logistiikan prime -paikalla, Helsinki - Vantaan lentoaseman vieressä, Kehä III:n ja Kiitorata 3:n välissä, osoitteessa Suokallionkuja 8.K3 Logistics West tarjoaa perinteisen lastauslaituritason varastointi- ja tuotantotilaratkaisut yhdelle tai useammalle toimijalle. Tontin koko on 28 000 m². Suuri piha-alue mahdollistaa sujuvan rekkaliikenteen, samoin kuin erillään pidettävän henkilöautoliikenteen. K3 Logisticsin alueella sijaitsevat mm. lounasruokala, Nesteen D-piste, ja VAK:n raskaan liikenteen huoltopalvelut sisältäen mm. korjaustyöt, rekkapesun, maalaamotyöt ja katsastuksen. Majoitusmahdollisuuksia tarjoavat lentokenttäalueen hotellit: Cumulus, Rantasipi Airport Holiday Inn sekä elämyskeidas Flamingo. Kauppakeskus Jumboon sekä Vantaan Retail Parkiin on myös lyhyt matka. Kulkuyhteydet K3 Logistics on helposti saavutettavissa kaikilta pääväyliltä. Keskittymä sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella ja uuden Kehäradan läheisyydessä.

 

Koskelontie 21-25, Espoo Koskelo

B-talon maantason varasto ja liiketila. Liiketila 847,5 m², varasto (vapaa korkeus 8 m, 7 * nosto-ovi, lastauslaituri) . Espoon Koskelossa sijaitseva Koskelo Trade Park on logistiikkakiinteistö, jonka keskeinen sijainti Kehä III:n välittömässä läheisyydessä takaa nopeat yhteydet kaikille pääväylille. Kiinteistöstä on mahdollista saada nyt liike-, toimisto- ja varastotilat saman katon alta. Tilat on remontoitavissa käyttäjien viihtyvyyden takaamiseksi.

 

Pavintie 3-7, Vantaa Hakkila

A- hallissa avaraa ja 8 m korkeaa logistiikka-/varasto-/tuotantotilaa. 2 nosto-ovea maantasosta, joista suoraan pääsy halliin. Lattiakantavuus 5000 kg.Vapaasta tilasta suora pääsy kiinteistön toimistorakennukseen ja sosiaali- sekä saunatiloihin. Erikseen vuokrattavissa p-paikat lämpimästä hallista. Hallin yhteydessä on toimisto-osa josta vuokrattavissa toimistotiloja. Halli Lahdentien kupeessa.

 

Pakkalantie 19, Vantaa Pakkala

Ainutlaatuisessa logistiikkakiinteistössä, Suomen neljänneksi suurimman kaupungin Vantaan sydämessä ja lentokentän läheisyydessä, vapaana toimisto- ja varastotilaa. Kiinteistö on helposti saavutettavissa Kehä III:lta (E18), josta on myös sujuvat yhteydet kaikille pääteille Helsingin seudulla. Sijainti Helsinki-Vantaan lentokentän välittömässä läheisyydessä antaa tälle 9 190-neliön teollisuuskiinteistölle uniikin leimansa.

 

Pavintie 2, Vantaa Hakkila

Korkeaa varasto-/tuotantotilaa hyvillä lastausmahdollisuuksilla sekä toimivalla pihalla. Rakennuksen toisesta kerroksesta löytyy valoisaa toimistotilaa. Kohde sopii parhaiten koko talon vuokralaiselle.

Varasto-/tuotantohalli n. 1 664 m2 (vapaa korkeus n. 7 m). Lastaustila sekä pienvarasto-/toimistotilaa n. 749 m2 (vapaa korkeus n. 3 m). Toimisto n. 796 m2 .Kellarin pienvarastot, suihku- ja pukeutumistilat ja oma sauna n. 522 m2.

Hyvät kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudulla. Hyvät lastausmahdollisuudet; rampillinen nosto-ovi, nostimellinen nosto-ovi sekä kaksi lastaustaskua, lämmin lastauslaituri ja toimiva sisälogistiikka varasto-/tuotantoiloihin . Oma aidattu piha, jossa 32 autopaikkaa (17 lämmityspistokkeella).

 

Postimiehenkuja 4, Vantaa Viinikkala

UUDISKOHDE VIINIKKALAAN. 2 lastaustaskua. Tilan pohjoispäähän ja länsireunalle saadaan tarpeen mukaan lisää lastaustaskuja (1 kpl). Maanvaraisen lattian kantavuus on 5000kg/m², 10000kg pistekuorma k/k 300mm, eli hyllyjalalle laskettu kuorma. Ontelokentän kuormitus 400kg/m² (parvitila). Tilan vapaa korkeus 9,4 m + max. 1,5m (ristikkoväli 12m). 8 lavakerrosta. BREEAM Very Good. Pysäköintipaikkoja sekä piha-alueelta että parkkihallista. Kohde sijaitsee hyvässä paikassa Kehä 3:n läheisyydessä . Logistisesti selkeä yhteys lentokentälle ja Vuosaaren satamakin sujuvan matkan päässä. Hyvät julkiset yhteydet työntekijöille.

 

Hakkilankaari 1, Vantaa Hakkila

16 000 m2:n logistiikkakiinteistö, joka soveltuu myös tuotantotilaksi. Kiinteistö muodostuu kahdeksasta tilavasta varastolohkosta, joita voi vuokrata yhdessä tai erikseen Vuokrattavat lohkot ovat 1552,5 m2:sta ylöspäin. Jokaisessa lohkossa on 2 kuormaussiltaa ja toinen oma sisäänajo hallin toisella puolella. Hallit ovat 10,1 m korkeita. Omat työnjohto- ja sosiaalitilat on liitetty joka lohkoon. 2.kerroksessa suurempia toimisto- ja sosiaalitiloja sekä muita varastotiloja, joihin pääsee ajamaan sisään. Kiinteistössä on reilunkokoinen toimiva piha-alue omalla 33 000 m2:n tontilla, joka tekee operoinnista helppoa. Loistavalla sijainnilla Lahden väylän vieressä vain 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentästä sekä Vuosaaren satamasta. Kehä III ja Tuusulanväylä ovat vain kivenheiton päässä ja koko pääkaupunkiseutu käden ulottuvilla

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä