Tuotanto - ja Varastotilaa Pirkanmaalta, Tampereelta ?
04.03.2024

Tampereen Tuotanto- ja Varastotilat: Tehokasta Liiketoimintaa Pirkanmaalla

Tampere, Pirkanmaan maakunnan keskus ja Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, on tunnettu vireästä yritystoiminnastaan ja monipuolisista teollisuusalueistaan. Tampereen alueella toimii lukuisia yrityksiä eri toimialoilta, ja tämä on luonut tarpeen monipuolisille tuotanto- ja varastotiloille. Tampereen tuotanto- ja varastotilat muodostavat tärkeän osan alueen infrastruktuurista ja tarjoavat yrityksille tehokkaan logistiikan sekä strategisen sijainnin hyödyntää liiketoiminnan kasvattamiseen.

Monipuoliset Mahdollisuudet Tuotantoon ja Varastointiin

Tampereen alueella on saatavilla monipuolisia tuotanto- ja varastotiloja vastaamaan eri yritysten tarpeisiin. Alueella toimii niin pieniä paikallisia yrityksiä kuin suuria kansainvälisiä toimijoitakin, ja tiloja löytyy niin tuotantoon, varastointiin kuin logistiikan hallintaankin.

Strateginen Sijainti ja Hyvät Liikenneyhteydet

Tampereen tuotanto- ja varastotilojen strateginen sijainti tarjoaa yrityksille useita etuja. Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla Suomen kartalla, mikä mahdollistaa hyvät liikenneyhteydet niin maanteitse, junalla kuin rahtilentokoneillakin. Tämä tekee Tampereen alueesta houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka tarvitsevat hyvät yhteydet eri puolille Suomea ja Eurooppaa.

Modernit Ja Innovatiiviset Ratkaisut

Tampereen tuotanto- ja varastotilat ovat moderneja ja innovatiivisia, vastaten nykypäivän yritysten tarpeisiin. Alueella hyödynnetään uusimpia teknologisia ratkaisuja, kuten automatisoitua varastointia ja robotiikkaa, mikä tehostaa tuotantoa ja logistiikkaa entisestään. Lisäksi alueen monipuoliset palvelut, kuten koulutus- ja tutkimuslaitokset, tarjoavat yrityksille mahdollisuuden hyödyntää alueen osaamista ja innovaatioita.

Tehokasta Logistiikkaa ja Liiketoimintaa

Tampereen tuotanto- ja varastotilat ovat olennainen osa alueen taloutta ja yritystoimintaa. Ne tarjoavat yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia tuotannon ja varastoinnin suhteen sekä hyödyntää strategista sijaintia ja hyviä liikenneyhteyksiä. Modernit ja innovatiiviset ratkaisut tekevät alueesta houkuttelevan vaihtoehdon niin paikallisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, jotka etsivät tehokasta ja toimivaa logistiikkaa liiketoimintansa tueksi. Tampereen tuotanto- ja varastotilat edistävät alueen talouden kasvua ja luovat perustan dynaamiselle yritystoiminnalle Pirkanmaan sydämessä.

 

Vapaat ja vuokrattavat varasto ja tuotantotilat Tampereella , Pirkkalassa ja Ylöjärvellä:

 

Niittyhaankatu 21 , Tampere

Tampereen Ruskon teollisuusalueella sijaitseva kylmä logistiikkavarastokiinteistö. 21 lastaustaskua, läpivirtaava varasto. Lisäksi katettu laituri. Pakastevarastotilaa ( -25 astetta ), +2 asteista varastotilaa, +5 - +8 asteista varastotilaa. Iso aidattu piha, joka on ympäriajettavissa. Tontille on kolme ajoliittymää. Iso tontti, 18 321m2.

 

Etu-Hankkion katu 1, Tampere

Vuokrataan Tampereen Messukylän teollisuusalueella oleva tuotantovrastotila. 1. krs, hallitila, järeä hallinosturi, maantason nosto-ovi, vapaa korkeus 7,5 m. Tampereen Messukylän alueella sijaitseva, alun perin Tampella Oy:n omistuksessa ollut teollisuusalue koostuu vanhasta ”Tiilitalo” nimikkeellä kulkevasta toimistorakennuksesta ja useammasta osasta koostuvasta teollisuustilasta.

 

Vihiojantie 1, Tampere

Vuokrataan korkeaa varasto- ja toimistotila Tampereen Nekalan teollisuusalueelta. Vuokrattavan varastotilan pinta-ala on 2 131 m2 ja varastotilan yhteydessä sijaitsevan vuokrattavan toimimistotilan pinta-ala on 381 m2. Toimitiloihin sisältyy myös sosiaali- ja muita tiloja yhteensä n. 113 m2. Vuokravattavat varastotilat soveltuvat myös tuotantotiloiksi. 2 nosto-ovea. Ei lastauslaituria. Tila ei jaettavissa.

Varastotila sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Nekalan teollisuusalueella. Varastokiinteistön saavutettavuus on seudullisesti ja maantieteellisesti ympäri Suomea hyvä. Etäisyydet eteläistä Suomea palveleviin satamiin ovat; Pori 100 km, Rauma 140 km ja Vuosaaren satama Helsingissä 173 km. Matkaa Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on noin 15 km.

 

Vesalantie 14, Pirkkala

Hyvä perushalli, korkeaa tilaa, 8-5 - 10 metriä. Nosto-ovi rekalle, lastaussilta, hyvin parkkitilaa. Hyvät liikenneyhteydet. Lähellä monipuolinen valikoima lounasravintoloita.

 

Vanha Vaasantie 3 , Ylöjärvi

Vapautumassa korkeaa hallitilaa toimisto-osuudella Ylöjärven Elovainion alueelta.

Toimitila soveltuu hyvin esimerkiksi tuotanto- tai varastokäyttöön. Tilassa on oma lastaustasku. Toimitila ei ole sisään ajettava.

Tuotanto-/varastotilan osuus on n. 1670 m ja toimiston osuus n. 270 m².

Toimitila vapautuu helmikuussa 2024. Kulkuyhteydet kiinteistölle ovat erinomaiset, Tampereen kehätie ja valtatie 3 ovat kiinteistön välittömässä läheisyydessä.

 

Joentaustankatu 3, Tampere

Noin 7 metriä korkeaa sisäänajettavaa hallitilaa suurella piha-alueella. Tiloihin on neljä nosto-ovea. Pohjakuvan tilat A1 ja A2. Reilu tasainan piha-alue mahdollistaa isommankin rekan kääntymisen, hyvä yhteys kehätielle, lounaspaikkatarjontaa hyvin. Tila on jaettavissa: 1569,5 m² ja 1119,5 m².

 

 

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä