Turun alueen parhaat korkeat ja tehokkaat varastotilat ja tuotantotilat
04.03.2024

Turun Tuotanto- ja Varastotilat: Tehokasta Liiketoimintaa Aurajoen Rannoilla

Turku, Aurajoen rannalla sijaitseva kaupunki, on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista ja samalla myös aktiivinen talouskeskus. Kaupungin alueella toimii monipuolinen joukko yrityksiä eri toimialoilta, ja tämä on luonut tarpeen monipuolisille tuotanto- ja varastotiloille. Turun tuotanto- ja varastotilat tarjoavat yrityksille tehokkaan logistiikan sekä strategisen sijainnin hyödyntää liiketoiminnan kasvattamiseen Lounais-Suomen alueella.

Monipuoliset Mahdollisuudet Tuotantoon ja Varastointiin

Turun alueella on saatavilla monenlaisia tuotanto- ja varastotiloja vastaamaan eri yritysten tarpeisiin. Alueella toimii niin pieniä paikallisia yrityksiä kuin suuria kansainvälisiä toimijoitakin, ja tiloja löytyy niin tuotantoon, varastointiin kuin logistiikan hallintaankin.

Strateginen Sijainti ja Hyvät Liikenneyhteydet

Turun tuotanto- ja varastotilojen strateginen sijainti tarjoaa yrityksille useita etuja. Kaupunki sijaitsee merkittävien maantie- ja merireittien varrella, mikä mahdollistaa hyvät liikenneyhteydet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Lisäksi Turun satama on yksi Suomen suurimmista ja vilkkaimmista, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka harjoittavat vientiä tai tuontia.

Modernit Ja Innovatiiviset Ratkaisut

Turun tuotanto- ja varastotilat ovat moderneja ja innovatiivisia, vastaten nykypäivän yritysten tarpeisiin. Alueella hyödynnetään uusimpia teknologisia ratkaisuja, kuten automatisoitua varastointia ja robotiikkaa, mikä tehostaa tuotantoa ja logistiikkaa entisestään.

Tehokasta Logistiikkaa ja Liiketoimintaa

Turun tuotanto- ja varastotilat ovat olennainen osa alueen taloutta ja yritystoimintaa. Ne tarjoavat yrityksille monipuolisia mahdollisuuksia tuotannon ja varastoinnin suhteen sekä hyödyntää strategista sijaintia ja hyviä liikenneyhteyksiä. Modernit ja innovatiiviset ratkaisut tekevät alueesta houkuttelevan vaihtoehdon niin paikallisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, jotka etsivät tehokasta ja toimivaa logistiikkaa liiketoimintansa tueksi. Turun tuotanto- ja varastotilat edistävät alueen talouden kasvua ja luovat perustan dynaamiselle yritystoiminnalle Lounais-Suomessa.

Tässä esimerkkejä vuokrattavista varasto ja tuotantotiloista Turun alueella:

Kuninkaanväylä 35, Raisio

Vuokrattavana 1565 m² vuonna 2021 rakennettu yhtenäinen korkea tuotanto-, liike-/toimistotila. Toimitilan sijainti on erinomainen. Kohde sijaitsee Ohikulkutien välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tila helposti muokattavissa eri tarpeiden mukaan. Toimitilassa on sekä nosto- että käyntiovi sekä sosiaalitilat. Tila on heti vapaa.

 

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä