Vantaalta parhaat trendikkäimmät toimitilat ?
04.03.2024

Vantaan Toimistotilat: Monipuolisia Työympäristöjä ja Strategista Sijaintia

Vantaa, Suomen neljänneksi suurin kaupunki, on tunnettu monipuolisista toimistotiloistaan, jotka tarjoavat yrityksille ja organisaatioille modernia ja inspiroivaa työympäristöä. Kaupungin eri kaupunginosat, kuten Tikkurila, Aviapolis ja Myyrmäki, tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia yritystoiminnalle ja työpaikoille.

Tikkurila: Monipuolinen Kaupunkikeskus ja Liiketoiminnan Sydän

Tikkurila on yksi Vantaan suurimmista ja monipuolisimmista kaupunkikeskuksista, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille. Alueen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille inspiroivan työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen. Tikkurilan keskeinen sijainti lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää tekee siitä myös houkuttelevan vaihtoehdon kansainvälisille yrityksille, jotka haluavat hyödyntää lentokentän tarjoamia logistisia etuja.

 

Aviapolis: Kansainvälinen Keskus ja Lentoliikenteen Solmukohta

Aviapolis on Vantaan kansainvälinen liikekeskus, joka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä. Alueella sijaitsevat monet kansainväliset yritykset ja logistiikkakeskukset, jotka hyödyntävät alueen tarjoamia logistisia etuja ja liikenneyhteyksiä. Aviapoliksen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille strategisen sijainnin ja hyvät mahdollisuudet verkostoitua ja kasvaa kansainvälisesti.

 

Äyritie 20, Vantaa Aviapolis

Tehokas ja valoisa kuudennen ja seitsemännen kerroksen toimistotila. Modernia Business Park toimistotilaa Aviapoliksen aluella, Kehä III varrella. Kiinteistö on saanut ensimmäisenä Suomessa BREEAM ympäristö-luokituksen mukaisen Very Good – tason! Erinomaisen näkyvä sijainti lentokentän läheisyydessä. Työmatkaliikenne sujuvaa, eikä keskustan ruuhkat vaivaa. Riittävästi parkkipaikkoja tarjolla . Kehä 3 toisella puolella, vastapäätä kiinteistöä sijaitseva kauppakeskus Jumbo tarjoaa kattavat palvelut ja ravintolavaihtoehdot. Kattavat Business Park - palvelut; Aula-, ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi- ja turvallisuuspalvelut sekä neuvottelu- ja edustustilat Tule tutustumaan tiloihin!

 

Äyritie 22, Vantaa Aviapolis

Tehokas ja valoisa viidennen kerroksen toimistotila. Modernia Business Park toimistotilaa Aviapoliksen aluella, Kehä III varrella. Kiinteistö on saanut ensimmäisenä Suomessa BREEAM ympäristö-luokituksen mukaisen Very Good – tason! Erinomaisen näkyvä sijainti lentokentän läheisyydessä. Työmatkaliikenne sujuvaa, eikä keskustan ruuhkat vaivaa. Riittävästi parkkipaikkoja tarjolla . Kehä 3 toisella puolella, vastapäätä kiinteistöä sijaitseva kauppakeskus Jumbo tarjoaa kattavat palvelut ja ravintolavaihtoehdot. Kattavat Business Park - palvelut; Aula-, ravintola-, toimisto-, tietoliikenne-, hyvinvointi- ja turvallisuuspalvelut sekä neuvottelu- ja edustustilat Tule tutustumaan tiloihin!

 

Myyrmäki: Monikulttuurinen Ympäristö ja Kehittyvä Kaupunginosa

Myyrmäki on Vantaan monipuolinen kaupunginosa, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille. Alueen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille inspiroivan työympäristön ja hyvät mahdollisuudet verkostoitua ja kasvaa. Myyrmäki on myös monikulttuurinen ympäristö, jossa eri taustat kohtaavat ja rikastuttavat kaupunkikuvaa.

 

Rajatorpantie 8, Vantaa Myyrmäki

Virtatalossa vapaata toimistotilaa. Seitsemäs kerros, muuttovalmis tila. Käytettävissä aulapalvelu sekä kokoustilat eri korvauksella. Kiinteistössä toimii ravintola sekä aulakahvio. Autopaikkoja. Mahdollisuus vuokrata kokous- ja saunatiloja sekä käyttää kuntosalia. Kiinteistössä lastauslaituri ja tavarahissi. Myyrmanni vieressä.

 

Koivukylä: Viihtyisä Ympäristö ja Hyvät Palvelut

Koivukylä on Vantaan viihtyisä kaupunginosa, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet yritystoiminnalle ja työpaikoille. Alueen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille inspiroivan työympäristön ja hyvät mahdollisuudet kasvuun ja kehitykseen. Koivukylä on myös lähellä monia palveluita, kuten ostoskeskuksia, ravintoloita ja virkistysmahdollisuuksia, mikä tekee siitä miellyttävän paikan työskennellä ja viettää vapaa-aikaa.

 

Vantaan eri kaupunginosien toimistotilat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia yrityksille ja organisaatioille luoda inspiroivia ja tehokkaita työympäristöjä. Alueiden strateginen sijainti, moderni infrastruktuuri ja monipuoliset palvelut tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon niin paikallisille kuin kansainvälisillekin yrityksille, jotka etsivät menestyksekästä liiketoimintaympäristöä Suomessa.

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä