Varastotilat yritykselle
14.01.2023

Varastotilat ovat tärkeitä yrityksille, jotka tarvitsevat lisää tilaa tavaroiden varastoimiseen, käsittelyyn tai kuljetukseen. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla on tarjolla monia erilaisia varastotiloja, mutta oikean tilan valitseminen voi olla haastavaa. Tässä blogissa esittelen parhaat vapaat varastotilat näissä kolmessa kaupungissa.

Helsingissä on hyviä vaihtoehtoja varastotiloille. On monia uusia ja laadukkaita varastotiloja, joilla on hyvät kuljetusyhteydet sekä julkisilla että yksityisillä kulkuneuvoilla. 

Espoossa vapaana olevat varastotilat ovat löydettävissä esimerkiksi Koskelosta tai Juvanmalmista. Nämä alueet ovat erittäin suosittuja ja niillä on hyvät liikenneyhteydet sekä Helsinkiin että muualle pääkaupunkiseudulle. Varastotilat täällä ovat usein uusia ja laadukkaita, ja niillä on hyvät varusteet ja palvelut.

Vantaalla vapaana olevat varastotilat löytyvät esimerkiksi Hakkilasta ja Viinikkalassa. Nämä alueet ovat kasvavia ja niillä on hyvät liikenneyhteydet sekä Helsinkiin että Espooseen. Varastotilat täällä ovat usein uusia ja moderneja, ja niillä on hyvät varusteet ja palvelut.

On tärkeää huomata, että vapaana olevien varastotilojen saatavuus voi vaihdella nopeasti, joten on tärkeää varmistaa tilojen saatavuus ennen vuokraamista. Lisäksi, on tärkeää huomioida tarpeet ja budjetti yritykselle, kun valitaan varastotilaa.

Tässä muutamia esimerkkejä:

Koskelontie 21-25 - 1115 m2 - ML Real Estate Toimitilavälitys

Hakkilankaari 1 - 1645 m2 - ML Real Estate Toimitilavälitys

Juvan Teollisuuskatu 25 - 1716 m2 - ML Real Estate Toimitilavälitys

Pakkalantie 19 - 3821 m2 - ML Real Estate Toimitilavälitys

Pavintie 3-7 - 5590 m2 5 - ML Real Estate Toimitilavälitys

Valokaari 8 - 5243 - ML Real Estate Toimitilavälitys

Postimiehenkuja 4 - 6349 m2 - ML Real Estate Toimitilavälitys

Seilorinkatu 1 - 10300 m2 - ML Real Estate Toimitilavälitys

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä