« takaisin

Huopalahdentie 24, Helsinki Munkkivuori491m2

Munkkivuoren Huudi on kahdesta rakennuksesta koostuva freesi yrityspuisto urbaaneilla huudeilla. Huudi tarjoaa yrityksille toisen kodin ja ajanmukaiset palvelut sekä loistavan sijainnin perinteikkään Munkkivuoren ostoskeskuksen kupeessa.

Kiinteistössä tarjoillaan maistuvaa lounasta ja aulassa tulijat vastaanotetaan iloisesti. Huudista löytyy kuntosali, sosiaalitilat, erinomainen pyöräparkki ja tarvittaessa paikka suksille, jos haluaa talvella hiihtää töihin. A-talon ylimmässä kerroksessa pääsee myös saunaan työkavereiden kanssa.

Huoneistot ovat muunneltavissa vuokralaisen työskentelytapaan sopivaksi. Sisäpihan toimistoista voi ihailla rauhoittavaa metsämaisemaa, kun taas Huopalahdentien puolen tiloissa voi kylpeä valossa. Kiinteistössä on myös erillisiä neuvottelutiloja. Tämän lisäksi Huudissa toimii toimistohotelli, josta voi vuokrata yksittäisen työhuoneen.

Erinomainen sijainti näkyvällä paikalla Huopalahdentien varrella takaa hyvät julkisen liikenteen palvelut, joita täydentävät kohteen hyvät pysäköintitilat.

Ei energiatodistusta.

m2 491

Toimistotila

Helsinki / Munkkivuori

Huopalahdentie 24, 00350 Helsinki

  • Business park

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433