« takaisin

Koivuvaarankuja 2, Vantaa Hämeenkylä2842m2

1.1.2023 vapautumassa olevaa varastotilaa. Korkeaa varastotilaa (7,5m vapaa korkeus) noin 2000 m². Lisäksi matalampaa varastoa (vapaa korkeus noin 3,5 m) noin 442 m².  Ärrävaarasta myös vuokrattavissa business-park tason palveluilla toimistoa alkaen 200 m².

Varastotila kiinteistön päärakennuksen ja lastaushallin vieressä. Sisäänajo laiturille katetussa lastaushallissa. Tiloihin kulku joko päärakennuksen kautta tai suoraan varastohallin omista ovista. Vuokrattava tila sijaitsee osin kahdessa tasossa: korkea varasto, matala varasto, parvivarasto ja laiturialue.

Varastotilaan sisältyy omat työ- ja sosiaalitilat. Päärakennuksesta on mahdollista vuokrata toimistotilaa, josta nopea sisäyhteys varastorakennukseen. 

Kiinteistössä on lounasravintola, edustus- ja neuvottelutiloja, R-kioski, suihku- ja saunatilat, uima-allas sekä monipuolinen kuntokeskus Fit Ärrävaara. Ärrävaara sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Kehä I:n ja Kehä III:n läheisyydessä, Vihdintien kupeessa. Ärrävaaraan pääsee sujuvasti linja-autoilla Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta. Bussipysäkit sijaitsevat kiinteistön edustalla, mistä pääsee kätevästi mm. Myyrmäen juna-asemalle 

Ei energiatodistusta.

m2 2842

Tuotanto- ja varastotilat

Vantaa / Hämeenkylä

Koivuvaarankuja 2, 01640 Vantaa

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433