« takaisin

Eteläesplanadi 22, Helsinki Keskusta537m2

Bensowin talon hurmaavasta A-portaasta vapautuu näyttävä viidennen kerroksen toimisto. Nykytilanteessa toimisto on jaettu omaan toimisto-osioon ja vieraiden vastaanottamiseen optimoituun neuvotteluosioon. Tilan ikkunat avautuvat Esplanadin puistoon sekä osittain myös sisäpihalle luoden toimistoon läpitilan valoa.  Tällainen keskustahelmi on harvoin tarjolla!

Toimitilaa loistavalla sijainnilla Helsingin ydinkeskustassa Uno Ullbergin Arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema liikepalatsi Bensowin Talo on valmistunut keskellä sotavuosia ja se on yhä täynnä sisua, positiivista asennetta sekä uskoa tulevaisuuteen. Tervetuloa osaksi maineikkaan talon tarinaa.
Kiinteistöön on tehty viimevuosina mittavia uudistustöitä säilyttäen alkuperäinen arkkitehtuuri ja arvokkuus. Muuntojoustavia toimistotiloja löytyy niin isoille kuin pienillekin yrityksille.
Vastapäätä Esplanadin puistoa sekä keskustan palveluiden keskellä sijaitseva kiinteistö pitää sisällään näyttäviä toimistotiloja, joista upeat näkymät niin kiinteistön viihtyisälle sisäpihalle, kuin Esplanadin puistonkin suuntaan. Keskeisen sijainnin vuoksi kohteeseen on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Mahdollisuus vuokrata kiinteistön omasta parkkihallista paikkoja autoilijoille. Myös ydinkeskustan pysäköintihallit löytyvät lähietäisyydeltä.
Kivijalasta löytyy muun muassa kuntosali sekä arjen lounashetkiin luksusta tarjoavia maineikkaita ravintoloita.

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

m2 537

Toimistotila

Helsinki / Keskusta

Eteläesplanadi 22, 00100 Helsinki

  • Primekohde

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433