« takaisin

Fabianinkatu 21, Helsinki Keskusta2336m2

Ainutlaatuinen kattohuoneisto, jossa on oma parveke ja ikkunat kolmeen ilmansuuntaan. Soveltuu monitoimitilaksi, joka räätälöidään toiveiden mukaan.

Täysin uudistuva Fabian 21 tarjoaa monipuoliset palvelut sekä modernit pääkonttoritason tai hybridityöhön soveltuvat tilat keskeiselle sijainnilla.

Talo remontoidaan kauttaaltaan ja pääsisäänkäynti siirtyi samalla Unioninkadun puolelta Fabianinkatu 21:een, johon valmistui edustava ja näyttävä aulatila.

Uudistuvat tilat tarjoavat henkilökunnallenne työhyvinvointia tukevan työympäristön, joka on muokattavissa toiveidenne mukaan noin 200 - 3000 neliön toimistoiksi. Kiinteistöllä on BREEAM Good-tason ympäristösertifikaatti.

Fabian 21 sijaitsee Kaartinkaupungin bisneskeskustan ytimessä. Lähellä ovat merenranta, puistot ja Vanha kauppahalli sekä alueen boutique-hotellit ja huippuravintolat. Kasarmitorilla on myös iso ruokakauppa ja posti. Edistyksellisiä toimitiloja historiaa huokuvissa, idyllisissä kortteleissa ja sivistyneen rennossa tunnelmassa. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan.

Fabian 21 sijaitsee Kauppatorin, Esplanadin sekä Kasarmitorin välittömässä läheisyydessä. Kulkuyhteydet ovat loistavat, sillä rautatie- ja Helsingin yliopiston metroasemalle on 600 metriä ja raitiovaunut kulkevat aivan läheltä.

Palvelut

Kiinteistössä toimivan Tapahtumatalo Bankin kautta voi varata neuvottelutiloja ja järjestää tapahtumia, lisäksi Bankissa on lounasravintola. Alueella on ravintoloita, hotelleja, ruokamarket sekä posti. Työhyvinvointia tukee talossa toimiva Elixian kuntosali. Kauppahalli ja kauppatori ovat myös aivan kohteen lähellä.

Pysäköinti

Kiinteistössä on autopaikkoja yhteensä 60 kpl hallissa ja pihalla. Q-park Kasarmitorin ja Q-park Erottajan pysäköintilaitokset ovat myös lähellä. Työmatkalaisten ja asiakkaiden ekotehokasta liikkumista helpottavat kiinteistön oma polkupyöräparkki ja suihkutilat.

Fabian 21 - Space for employee on Vimeo

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

m2 2336

Toimistotila

Helsinki / Keskusta

Fabianinkatu 21, 00130 Helsinki

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433