« takaisin

Joukahaisenkatu 6, Turku885m2

Kupittaalla vapaana toimistotilaa ylimmässä seitsemännessä kerrokesssa . Nykyaikainen, muuntojoustava ja jäähdytetty toimistotila suositussa Intelligate I kiinteistössä Kupittaan asemalla. 

Kupittaan kolmio tarjoaa modernia toimi- ja liiketilaa keskeisellä sijainnilla ja joustavuudella. Kupittaan kolmion muodostaa tällä hetkellä kaksi rakennusta, joista ensimmäinen Intelligate I sekä Intelligate II. Rakennus on osa Turku Science Parkkia ja naapurustosta löytyy mm. IT- ja finanssiaan sekä terveydenhuollon yrityksiä.

Kiinteistö sijaitsee juna-aseman kupeessa kattavan palveluvalikoiman läheisyydessä. Kupittaan kolmion saavuttaa nopeasti junalla Helsingistä sekä autolla Turku-Helsinki moottoritietä pitkin. Kiinteistön kellarikerroksissa on runsaasti pysäköintipaikkoja. Lähikortteleista löydät monipuoliset palvelut sekä runsaan lounasravintolavalikoiman.

Toimistotilat ovat energiatehokkaita, avaria ja tyylikkäitä sekä joustavasti muunneltavissa yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Kiinteistön suunnittelussa on erityisesti huomioitu energiatehokkaat ratkaisut sekä kiinteistötekniset järjestelmät.

Ei energiatodistusta.

m2 885

Toimistotila

Turku

Joukahaisenkatu 6, 20520 Turku

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433