« takaisin

Korkeavuorenkatu 45, Helsinki Keskusta5576m2

Helsinkiläinen diplomiarkkitehti Albert Alexander Nyberg suunnitteli rakennuksen vuonna 1912. Vuosien saatossa se on kokenut täyden peruskorjauksen ja muuntunut asuintalosta moderniksi liiketaloksi.

Täysin saneerattava kiinteistö yhdelle tai usealle toimistokäyttäjälle. Kiinteistö tullaan saneeraamaan korkeaan laatuluokkaan ja hankkeen käynnistäminen vaatii 50% esivuokrausasteen. Kiinteistö sisältää toimistoa, ravintolatilaa, liiketilaa, neuvottelutiloja, auditoriotilaa, sosiaalitilat, kuntosalin, kattoterassin & saunan, katetun & lämmitetyn sisäpihan atriumin, pyörävaraston, ryhmätyötilaa, jne. Lisäksi julkisivu ja tekniikka tullaan uusimaan. Samalla kiinteistöön rakennetaan kaksi uutta lisäkerrosta. Lisäksi tavoitteena on saada A- energialuokitus ja LEED Platinum ympäristösertifikaatti. Rakennuttaminen voidaan aloittaa aikaisintaan joulukuussa 2024 ja rakentamisaika on noin 18kk. Tällöin ensimmäinen mahdollinen muuttopäivä on kesäkuussa 2026. 

Kaikki keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan etäisyydellä. Alueella on runsaasti ravintoloita, kauppoja, hotelleja ja neuvottelukeskuksia. Edistyksellisiä toimitiloja historiaa huokuvissa, idyllisissä kortteleissa ja sivistyneen rennossa tunnelmassa. Kaartinkaupunki on uuden ja vanhan viehättävä sekoitus. Keskellä Helsinkiä, mutta omassa rauhassaan. Q-Park Erottajan pysäköintihallin sisään- /uloskäynti on naapurikiinteistössä.

Ei energiatodistusta.

m2 5576

Toimistotila

Helsinki / Keskusta

Korkeavuorenkatu 45, 00130 Helsinki

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433