« takaisin

Fabiankatu 8, Helsinki Keskusta2000m2

Uutta modernia toimitilaa, arvorakennusten keskellä, omassa rauhassa ja Helsingin ytimessä.  

Jotain vanhaa, jotain uutta. Fabian 8 osoitteen historia ulottuu 1800-luvulle, jolloin paikalla sijaitsi asuintalo. Muodonmuutos asuinrakennuksesta toimistokäyttöön tapahtui 1970-luvulla. Nyt luomme taas jotain aivan uutta, juuri tähän hetkeen ja pitkälle tulevaisuuteen. Teemme sen modernilla tavalla, jolla hiilijalanjälki pienenee: runko pysyy, mutta julkisivu uudistuu ja sisäpihalle nousee uusi lisärakennus.

Helsingin ainutlaatuisimman toimitilan evoluutio vanhasta uuteen syntyy nykyajan parhailla materiaaleilla, huipputalotekniikalla ja ainutlaatuisella arkkitehtuurilla. Kaupungin kauneimmista näköaloista pääset parhaiten nauttimaan uusien kattoterassien suojista. Kun huipulla tuulee, työt sujuvat.

Se, mikä on Helsingin ydinkeskustassa parasta, näkyy parhaiten juuri Fabianinkadulla. Kaartinkaupunki on täynnä historiaa ja toinen toistaan upeampia klassisia arvorakennuksia. Virkistävää vihreää tuo Esplanadin puisto ja vilkkautta aina vireä Kauppatori. Fabian 8 on kadullaan ainoa toimitilarakennus, jossa on upeat isot ikkunat aina lattiasta kattoon jokaisessa kerroksessa. Luoden tunteen, että olet kaiken keskellä omassa rauhassa. Fabian 8:n toimitilat ja työpäivät ovat täynnä valoa ja aurinkoa.

Kaikki kulkuvälineet löytävät tiensä keskipisteeseen helposti. Saavut sujuvasti liikuit jalan, pyörällä, autolla tai julkisilla. Kun sijainti on oikea ja merkityksellinen, se tuo vapautta arkeen.

Fabian 8 on ainutlaatuinen toimitila Helsingissä. Se on poikkeus säännöstä. Se on perinteisten arvorakennusten keskellä oleva tyylikäs helmi, jonka sisällä on huippuunsa viritettyä modernia ja toimivaa talotekniikkaa.

Fabian 8 on laatua, joka ei huuda. Uudistetun rakennuksen tyyli ja arkkitehtuuri on ainutlaatuista ja ajatonta. Se on toimitila, joka kiinnostaa, vaikuttaa ja inspiroi. Tämän tunnelman aistii vain kokemalla. Nyt löytyy Helsingin ytimestä nykyaikaista toimitilaa, joka sitouttaa henkilöstöä ja innostaa vieraita. Aitous vetää puoleensa.

 

Ei energiatodistusta.

m2 2000

Toimistotila

Helsinki / Keskusta

Fabiankatu 8, 00130 Helsinki

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433