« takaisin

Rautatienkatu 21, Tampere2000m2

Tampereelle avautuu uusi työelämän tukikohta: Postitalo. Se on yhdistelmä nykypäivän modernia työympäristöä ja Tampereen historiaa. Postitalo tullaan hiomaan täydellisen saneerauksen yhteydessä uuteen hehkuun. Odotettavissa on tarkoin harkittu ja raikas kokonaisuus – industriaalia rouheutta yhdistettynä uusittuihin, laadukkaisiin elementteihin.

Keskeisen sijaintinsa vuoksi Postitalolle on vaivatonta saapua. Monipuoliset palvelut aina rakennuksessa palvelevasta ruokakaupasta ravintolaan ja vieressä sijaitsevaan Hämeenkadun tarjoamaan, mahdollistavat sujuvaa työelämää ja helppoa asiointia työpäivän lomassa.

Keskustan vilskeen vastapainoksi ikkunoista avautuvat vehreät näkymät rauhalliseen, 1930-luvulta peräisin olevaan Posteljooninpuistoon.

Postitalo tarjoaa nykyaikaisia, vastuullisia ja luonteikkaita työtiloja modernin työelämän tarpeisiin. Joustavat tilakoot sopivat niin pienille kuin suurille työyhteisöille. Toimitilat on suunniteltu vaativaan tarpeeseen sekä joustavasti muokattaviksi asiakkaan toiveiden mukaan.

Postitalon tilat ovat avoimia ja niissä on joustava tilajako, joka mahdollistaa erilaisten työpisteiden helpon muokkauksen ja sovittamisen erilaisiin tarpeisiin. Nykyaikaiset tilat ovat varusteltuja nykypäivän teknologialla, joka tukee monipuolista työskentelyä ja digitaalista yhteydenpitoa.

Suunnittelussa korostetaan tilankäytön tehokkuutta ja resurssien optimointia sekä viihtyisyyttä, jotta tila palvelee mahdollisimman monipuolisesti erilaisia työtehtäviä.

Suunnittelussa pyritään myös heijastamaan organisaation kulttuuria ja brändiä, mikä luo tunnistettavan ja inspiroivan ilmapiirin.

Kaikki tarvittava löytyy joko talon sisältä tai sen välittömästä läheisyydestä.

Kaupallisten palveluiden ja julkisen liikenteen keskittymässä sijaitsevalle Postitalolle saapuminen tapahtuu sujuvasti millä tahansa kulkuvälineellä. Autoilijoille rakennuksen alla sijaitseva parkkihalli mahdollistaa myös sähköautojen latauksen.

Talon sijainti julkisen liikenteen keskittymässä takaa helpon saavutettavuuden. Rakennuksen alla sijaitsevat parkkitilat mahdollistavat myös yksityisellä kulkuneuvolla saapumisen.

Ei lain edellyttämää energiatodistusta.

m2 2000

Toimistotila

Tampere

Rautatienkatu 21, 33100 Tampere

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433