« takaisin

Kaikukatu 3 , Helsinki Sörnäinen1950m2

Kaikukadulla Kallion sydämessä sijaitseva toimistorakennus Haiku tuo yhteen historiallisen perinnön ja modernin ilmeen. Tämä perusteellisesti uudistettu rakennus tarjoaa yrityksille dynaamisen ja viihtyisän työympäristön, säilyttäen samalla oman uniikin luonteensa.

Haikun sisältä löytyy joustava ja muunneltava tilakonsepti, joka vastaa erilaisiin tarpeisiin – olipa kyseessä sitten monitoimitilat, avokonttorit tai yksityiset työhuoneet, kaikki suunnitellaan vuokralaisen toiveiden mukaisesti, aina sisustusvalintoja myöten.

Toimitilojen koot vaihtelevat 150 neliömetristä aina 650 neliömetriin, mahdollistaen tilojen räätälöinnin yhdestä neljään vuokralaiseen. Tilojen yhdistäminen eri kerroksissa on myös mahdollista, tarjoten lisää joustavuutta.

Haikun sijainti Kallion Kaikukadulla on ihanteellinen, kun Helsingin keskusta laajenee kohti Kallion kulttuurisesti rikasta aluetta. Osoitteessa Kaikukatu 3 sijaitseva Haiku on lähellä Väinö Tannerin kenttää ja naapurissa Kuvataideakatemian ja Teatterikorkeakoulun kanssa, mikä luo luovaa sykettä alueelle.

Julkisen liikenteen yhteydet ovat erinomaiset, Hämeentien ja Sörnäisten rantatien ansiosta, ja lyhyen kävelymatkan päässä ovat niin raitiovaunu- ja bussipysäkit kuin kaupunkipyöräasematkin. Metroasemillekin pääsee nopeasti.

Haikussa työskentely on sujuvaa ja nautinnollista, kiitos kattavien palveluiden. Kiinteistöön tulee myös ravintola.

Aktiiviset työmatkaliikkujat arvostavat Haikun mukavuuksia, kuten kuivaushuoneita, useita pukuhuoneita ja turvallisia polkupyöräparkkeja. Sähköpyörien latauspisteet lisäävät mukavuutta.

Lisäksi Haikussa on tarjolla tuntiperusteisesti vuokrattavia neuvottelutiloja sekä erikokoisia varastotiloja, vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin.

Ei energiatodistusta.

m2 1950

Toimistotila

Helsinki / Sörnäinen

Kaikukatu 3 , 00530 Helsinki

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433