« takaisin

Tuulikuja 2, Espoo Tapiola588m2

Modernia 2000 - luvun toimistotilaa , rakennettu ekologisesti, käytetty runsaasti puuta. Maantasokerroksessa ravintola , neuvottelutilat ja auditorio. Hyvä sijainti Tapiolan keskustassa.  

Kohde on ihanteellinen valinta pääkaupunkiseudulla liikkuvien työntekijöiden tarpeisiin. Alle 500 metrin päässä sijaitseva Tapiolan metroasema ja sujuva pääsy Länsiväylälle autoilijoille tekevät siitä kätevästi saavutettavan.

Kohde tarjoaa monia arkea ilahduttavia palveluita, kuten hotellimaisen aamiaisen ja Trackman-golfsimulaattorin. Lisäksi käytössäsi on kuntosali ja hierontapalvelut hyvinvointisi ylläpitämiseksi. Jos kaipaat virkistystä ulkoilmassa, Tapiolan keskustan viihtyisät kahvilat ja ravintolat ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Tämä ekologisesti suunniteltu puurakenteinen toimistorakennus on rakennettu ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavaksi ja se on saavuttanut BREEAM In-Use Very Good -sertifikaatin. Työtiloista tulvii sisään luonnonvaloa, ja niistä avautuvat vihreät näkymät Tapiolan alueelle ja ympäröivään luontoon.

Ei energiatodistusta.

m2 588

Toimistotila

Espoo / Tapiola

Tuulikuja 2, 02100 Espoo

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433