« takaisin

Vaisalantie 2, Espoo Otaniemi460m2

Vuokrataan muuttovalmis toimisto toisesta kerroksesta. Tilassa on useampi työhuone, neuvottelutilaa ja avotilaa. Lisäksi kohteessa on saatavilla monipuoliset tukipalvelut.  

Kohde tarjoaa laajan valikoiman palveluita vuokralaisilleen, mukaan lukien kolme kuntosalia ja viisi saunallista neuvottelutilaa kampusalueella. Sijainti on erinomainen Aalto-yliopiston läheisyydessä, ja se tarjoaa helpon pääsyn Kehä I:lle, Länsimetrolle ja Pikaraitiotielle.

Joustavia ja moderneja toimistotiloja Espoon Otaniemessä, Aalto-yliopiston lähellä sijaitsevassa kampuksessa. Täältä löydät täysin varustellut tilat yrityksellesi, joista on erinomaiset yhteydet niin Helsingin keskustaan kuin muihinkin liikekeskuksiin alueella. Miksi toimitilat Otaniemenstä ? Otaniemen kampus sijaitsee Kehä I:n varrella, mikä tekee siitä helposti saavutettavan sekä autolla että julkisilla liikennevälineillä. Kampukselta löytyy laaja valikoima ravintoloita sekä muita palveluita, kuten kuntosali ja pysäköintitilaa, jotka tekevät työpäivistä sujuvia ja miellyttäviä. Toimistotilat voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeiden mukaan, oli kyseessä sitten pieni start-up tai suurempi yritys. Lisäksi käytössäsi on monipuoliset kokous- ja neuvottelutilat. Kampuksella järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia, jotka tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua muiden yritysten ja alan asiantuntijoiden kanssa. Jos etsit laadukasta toimistotilaa Espoosta, ota yhteyttä ja löydä juuri sinun yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Ei energiatodistusta.

m2 460

Toimistotila

Espoo / Otaniemi

Vaisalantie 2, 02130 Espoo

  • Business park

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433