« takaisin

Hatanpään valtatie 18, Tampere1037m2

VUOKRATTAVANA LAADUKASTA TOIMITILAA TAMPEREELLA

Tarjolla näkyvältä paikalta Tampereelta 1037 m² modernia toimistotilaa erinomaisilla liikenneyhteyksillä. Mikäli yrityksesi tarvitsee lisää tilaa, voit vuokrata myös toisen vastaavankokoisen kerroksen. Tilat ovat muokattavissa tarpeidenne mukaisesti – suunnitellaan yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopivat ratkaisut!

SIJAINTI

Hatanpään valtatie 18 sijaitsee keskeisellä business-alueella Tampereen keskustassa, helposti saavutettavissa ja näkyvällä paikalla. Kiinteistö on vilkkaan liikenteen varrella, ja sieltä on kävelymatka sekä linja-autoasemalle että ratikkapysäkille vain 4 minuutissa. Rautatieasemalle pääsee alle 10 minuutissa.

PALVELUT

Kauppakeskus Ratinan kattavat palvelut – kaupat, ravintolat ja muut liikkeet – ovat aivan vieressä. Lisäksi Tampereen keskusta tarjoaa monipuolisesti lounasravintoloita, päivittäistavarakauppoja ja hotelleja. Nokia Arena, joka sijaitsee aivan kiinteistön vieressä, tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin yritystapahtumiin ja juhliin.

VASTUULLISUUS

Hatanpään kiinteistö tukee vuokralaistensa vastuullisuustavoitteita ja kestävää kehitystä. Kiinteistössä on tuulisähkösopimus, joka edistää uusiutuvan energian käyttöä.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tiloihin – suunnitellaan yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopivat tilat!

Ei energiatodistusta.

m2 1037

Toimistotila

Tampere

Hatanpään valtatie 18, 33100 Tampere

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433