« takaisin

Tiiriönsuontie 2 , Hämeenlinna1000m2

Vuokrataan hyväkuntoisia ja muunneltavia liiketiloja suosituimmalta paikalta Hämeenlinnan Tiiriön kauppakeskittymästä. Liiketilat sijaitsevat näkyvästi katutasossa, ja niihin on helppo saapua sekä Hämeenlinnan keskustasta että Tampereen moottoritieltä.

Tiiriö on aktiivinen ja suosittu kauppakeskittymä, joka sijaitsee lähellä Hämeenlinnan keskustaa ja Tampereen moottoritien vieressä. Alueella toimii useita vähittäiskaupan yrityksiä, ja se on erittäin suosittu ostospaikka niin hämeenlinnalaisten kuin lähialueiden asukkaiden keskuudessa. Tiiriöön on myös kätevää pysähtyä matkalla moottoritietä pitkin Hämeenlinnan ohi. Lähialueen palveluita: lounasravintola, kuntosali, parturi-kampaaja, ruokakauppa, autopesula, kahvila.

Monipuoliset Palvelut Vetävät Asiakkaita

Vuonna 2000 valmistuneessa liikekiinteistössä on tällä hetkellä vuokralaisina muun muassa Power, Musti ja Mirri sekä Euronics, ja lisää liikkeitä mahtuu vielä mukaan. Big Box -liikekiinteistön kokonaispinta-ala on yli 6000 neliömetriä, ja sen yhteydessä toimii myös Teboilin kylmäasema. Naapurustosta löytyy elektroniikka- ja kodinkoneliikkeitä, supermarketteja, huonekaluliikkeitä sekä huoltoasemia.

Kiinteistön edessä on laaja pysäköintialue, joka mahdollistaa autojen pysäköinnin suoraan liikkeiden eteen. Lähin bussipysäkki sijaitsee vain 200 metrin päässä, ja Hämeenlinnan keskustaan sekä juna-asemalle on matkaa 5,5 kilometriä.

Ei energiatodistusta.

m2 1000

Liiketila

Hämeenlinna

Tiiriönsuontie 2 , 13130 Hämeenlinna

Ota yhteyttä

Pyydä kohteesta lisätietoa tai jätä yhteydenottopyyntö.

mikko.lipponen@mlrealestate.fi
+358 (0)50 5345 433