Blogi

Pursimiehenkatu 29-31, Helsinki Punavuori Upea kuudennen kerroksen monitilatoimisto, avotilaa ja huoneita . Omat sosiaalitilat ja keittiö. Uniikki tila, vinoja kattoikkunoita, korkeaa toimistotilaa, 4-6 metriä , teollismaista , mutta modernia toimistotilaa. Tilaan mitoitettu 285 työpistettä ja hiljaisia huoneita sekä parikymmentä neuvottelutilaa. Kortteli käsittää 28 000 m2 toimitilaa yhteensä kuudessa maan päällisessä kerroksessa.. Tiloissa... Lue lisää »
Pursimiehenkatu 26, Helsinki Punavuori Indutrial henkinen ja valoisa monitilatoimisto kolmannessa kerroksessa. Yksi Punavuoren hienoimmista toimistoista. Tila vapautuu 1.1.20. Myös parkkipaikkoja saatavilla. Tilaa voidaan kasvattaa lisäksi noin 300 m2. Rakennuksen vanhimmat osat ovat vuodelta 1898 ja rakennus sai nykyisen hahmonsa vuoteen 1943 mennessä. Kohteessa on erityisesti luovan alan yrityksiä. Edustava pääsisäänkäynti. Hyvät... Lue lisää »
Malminkatu 16, Helsinki Keskusta Voimatalossa, Kampissa vapaata toimistotilaa kolmannessa ja neljännessä kerroksessa. Kerrosten välillä kulkee sisäporras. Kiinteistö on valmistunut 1952 ja arkkitehtinä on toiminut Aarne Ervi. Kiinteistö on peruskorjattu. Kaikissa tiloissa on jäähdytys ja CAT6-kaapelointi. Rakennuksessa on oma autohalli, josta on vuokrattavissa jonkin verran autopaikkoja. Lähialueen parkkitalojen tarjonta on myös runsasta. ... Lue lisää »
UUDISKOHDE VIINIKKALAAN, Logistiikkakeskus Vantaan Rasti IV. Tarjolla varastotilaa/tuotantotilaa 8712m2 ja toimisto-/noutomyymälätiloja 3240m2. Kohde sijaitsee hyvässä paikassa Kehä 3:n läheisyydessä . Logistisesti selkeä yhteys lenmtokentälle ja Vuosaaren satamakin sujuvan matkan päässä. Hyvä julkiset yhteydet työntekijöille. Kohde rakennetaan käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Lue lisää »
Tammasaarenkatu 1, Helsinki Ruoholahti Merinäköalallinen toimisto meren rannalta viidennessä kerroksessa.. Tiloissa on moderni talotekniikka ja tilat ovat siten myös joustavasti muunneltavissa vuokralaisen tarpeen mukaisiksi. Kaikki palvelut tarjolla.  http://www.mlrealestate.fi/toimitila/1231463/helsinki/ruoholahti/toimistotila/tammasaarenkatu-1/ Lue lisää »

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä