Blogi

Linnoitustie 3, Espoo Leppävaara KOKO TALO VUOKRATTAVANA KESÄLLÄ 2019. Uudehko moderni kiinteistö. Business Park - toimistotilaa vuokrattavana hyvällä sijainnilla Leppävaarassa. 500 metriä Kauppakeskus Selloon. Runsaasti parkkipaikkoja tarjolla. Lue lisää »
Tietotie 9, Vantaa Aviapolis Moderni toimistotila kooltaan 3000 m2  isolle organisaatiolle neljännessä kerroksessa upouudessa kiinteistössä lentoaseman vieressä. Helposti muunneltavaa toimistotilaa kiinteistössä jonka arkkitehtuuri maksimoi luonnonvalon sisääntulon useasta suunnasta. Talo on suunniteltu energiatehokkaaksi, ja se on saanut LEED Platina -tason sertifikaatin. Rakennuksessa toimii johtavia matkailualan yrityksiä kuten Finnair ja... Lue lisää »
Revontulenkuja 1, Espoo Tapiola Tasokasta upeaa monitilatoimistoa viidennessä kerroksessa . Tilaan mahtuu noin 40 avotilatyöpistettä ja 5 työhuonetta. Tilassa on lisäksi oma neuvotteluhuone ja keittiö/ taukotila. Kohde on valmistunut vuonna 2010. Kohteessa toimii mm. Tapiolan pääkonttori. Kiinteistössä on tarjolla neuvottelu- ja projektitilaa, taukotilaa, hiljaisen työn huoneita sekä varastotilaa. Erinomaiset julkiset yhteydet. Tuleva... Lue lisää »
Lautatarhankatu 10, Helsinki Kalasatama Troolissa modernia toimitilaa. Siellä, missä isot kalat uivat, Kalasataman ja Teurastamon alueen solmukohdassa. Moderni toimistokiinteistö, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Kalasatamassa. Kohteessa on nykyaikaiset toimitilat ja valmiudet. Kiinteistössä on suuri auditorio, neuvottelutiloja, kuntosali ja kulku sisäkautta lounasravintolaan, jossa toimii myös catering-palvelu Metro ja bussi tuovat... Lue lisää »
Haapaniemenkatu 5, Helsinki Hakaniemi Ruffia toimitilaa Hakanimessä. Wanha Separaattoritehdas. Kerrokset 1-4. Isot ikkunat , korkeaa tilaa. Vanha ja näyttävä tehdasrakenne on tuotu esille. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet sekä Helsingin ydinkeskustaan että muualle pääkaupunkiseudulle. Tervetuloa keskelle punatiilistä charmia. Rakennus on arkkitehtonisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokas rakennus. Punatiilisen kaunottaren ovat suunnitelleet... Lue lisää »

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä