TOIMISTOTILAT KEILANIEMI

 

Keilaniemi on koti monille suurille kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille, mukaan lukien useat pörssiyhtiöt ja teknologia-alan johtavat toimijat. Tämä luo alueelle dynaamisen ja innovatiivisen liiketoimintaympäristön, joka voi tarjota yrityksille arvokkaita verkostoitumismahdollisuuksia ja yhteistyökumppanuuksia.

Erinomaiset liikenneyhteydet

Keilaniemi sijaitsee strategisesti hyvällä paikalla, josta on erinomaiset liikenneyhteydet niin Helsingin keskustaan kuin muuallekin pääkaupunkiseudulle. Länsimetron myötä alueen saavutettavuus on parantunut entisestään, mikä tekee siitä helposti lähestyttävän sekä työntekijöille että asiakkaille. Lisäksi alueelta löytyy hyvät bussiyhteydet ja kehäteiden läheisyys tarjoaa sujuvat yhteydet autolla liikkuville.

Modernit toimitilat

Keilaniemessä on tarjolla laaja valikoima moderneja toimistotiloja, jotka vastaavat nykyaikaisten yritysten tarpeita. Monet toimistorakennukset tarjoavat huipputason palveluita, kuten aulapalveluita, kokoustiloja ja ravintoloita, jotka voivat parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja tehokkuutta.

Näkyvyys ja brändin vahvistaminen

Sijainti tunnetulla liike-elämän alueella, kuten Keilaniemessä, voi vahvistaa yrityksen brändiä ja lisätä sen näkyvyyttä. Alueen profiili ja sen tunnetut yritykset luovat positiivista kuvaa ja voivat auttaa houkuttelemaan sekä asiakkaita että lahjakkaita työntekijöitä.

Palvelut ja vapaa-aika

Keilaniemen alue tarjoaa hyvät palvelut, kuten kaupat, ravintolat ja kahvilat, jotka tekevät arjesta sujuvaa. Lisäksi alueen läheisyydessä on useita virkistysalueita, kuten merenranta ja puistot, jotka tarjoavat mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon ja työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen.

Kehittyvä alue

Keilaniemi on jatkuvan kehityksen alue, jossa on meneillään useita kiinteistö- ja infrastruktuurihankkeita. Tämä investointien virta lupaa alueen jatkuvaa parantumista ja kehittymistä, mikä voi lisätä sen houkuttelevuutta yritysten sijaintipaikkana myös tulevaisuudessa.

Vuokraamalla toimistotilan Keilaniemestä yritys sijoittuu keskelle vilkasta liiketoimintaympäristöä, jossa on loistavat puitteet kasvulle, innovaatioille ja menestykselle.

Etsitkö toimistotilaa Espoon Keilarannasta ? 

ML Real Estate Oy:llä on vuokrattavana ja välitettävänä Espoon Keilarannan ja Keilaniemen alueen kaikki vuokrattavat toimitilat.

Toimitilakannassa on yli 3000 vapaata toimitilaa, josta löydämme yrityksellenne sopivat toimitilat.

Vapaana vuokrattavana avotoimistotilaa, monitilatoimistoa sekä huonetoimistoa.

Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan hakijalle.

Kaikki parhaat Business Park toimistotilat mm. HTC Keilaniemi, Life Science Center, Keilasatama 5, Keilaranta 1.

TOIMISTOTILAT KEILANIEMI

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat toimistotilat Keilaniemi