TOIMISTOTILAT LEPPÄVAARA

 

Etsitkö toimistotilaa Leppävaarasta ?

Leppävaara on yksi Espoon suurimmista ja vilkkaimmista kaupallisista keskuksista, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia yritystoiminnalle ja työpaikoille. Alueella sijaitsevat monet kansainväliset yritykset, kuten teknologiayhtiöt, finanssialan yritykset ja monikansalliset konsulttiyritykset, jotka hyödyntävät Leppävaaran tarjoamia strategisia etuja ja palveluita.

Leppävaaran toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille tiloja niin pienistä start-upeista suuriin kansainvälisiin yrityksiin. Alueen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niin työntekijöille kuin asiakkaillekin, ja alueen monipuoliset palvelut, kuten ostoskeskukset, ravintolat ja virkistysmahdollisuudet, tekevät siitä miellyttävän paikan työskennellä ja viettää vapaa-aikaa.


ML Real Estate Oy:llä on vuokrattavana ja välitettävänä Espoon Leppävaaran , Perkkaan ja Mankkaan alueen kaikki vuokrattavat toimitilat.
Espoon Leppävaara on alueena suosittu toimistoyrityksille. Erinomainen sijainti moottoritien ja Kehä 1:n läheisyydessä.
Haetpa sitten uutta , modernia Business Park toimistoa, siistiä kustannustehokasta toimistotilaa Leppävaarasta, meiltä löytyy kaikki.
Runsaasti parkkipaikkoja, erinomainen näkyvyys.
Toimitilakannassa on yli 3000 vapaata toimitilaa, josta löydämme yrityksellenne sopivat toimitilat.
Vapaana vuokrattavana avotoimistotilaa, monitilatoimistoa, huonetoimistoa.
Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan hakijalle.
Kaikki parhaat vapaat toimistotilat Quartetto Business Park, Stella Business park, Alberga Business Park, Polaris Business Park,  Derby Business Park

Toimistotilat Leppävaarassa

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat toimitilat Leppävaarassa