TOIMISTOTILAT TAPIOLA JA OTANIEMI

 

Etsitkö toimistotilaa Tapiolasta tai Otaniemestä ?

Otaniemi on tunnettu Aalto-yliopiston ja teknologiakeskus Espoo Innovation Gardenin kotipaikkana. Tämä alue on täynnä teknologia- ja innovaatioyrityksiä, jotka hyödyntävät alueen tarjoamia resursseja ja verkostoja. Otaniemen toimistotilat ovat moderneja ja monipuolisia, tarjoten yrityksille ja organisaatioille inspiroivia työympäristöjä ja mahdollisuuksia yhteistyöhön ja verkostoitumiseen.

Lisäksi Otaniemen toimistotilat ovat lähellä Aalto-yliopiston tutkimuslaitoksia ja opiskelijayhteisöä, mikä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hyödyntää yliopiston osaamista ja innovaatioita. Alueella järjestetään myös säännöllisesti erilaisia tapahtumia, seminaareja ja työpajoja, jotka edistävät vuorovaikutusta ja tiedonvaihtoa eri toimijoiden välillä.

Tapiola, Espoon keskustan tuntumassa sijaitseva kaupunginosa, on tunnettu sekä kulttuuritarjonnastaan että yritystoiminnastaan. Tapiola tarjoaa monia modernia toimistotiloja niin pienille start-upeille kuin suurille yrityksillekin. Alueen sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä monipuolisia palveluita tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon liike-elämän toimijoille.


Espoon Tapiola sekä Otaniemi ovat alueena suosittuja toimistoyrityksille. Erinomainen sijainti Länsiväylän ja Kehä 1:n läheisyydessä.
Haetpa sitten uutta , modernia Business Park toimistoa, siistiä kustannustehokasta toimistotilaa Tapiolasta tai Otaniemestä, meiltä löytyy kaikki.
Runsaasti parkkipaikkoja, erinomainen näkyvyys.
ML Real Estate Oy:llä on vuokrattavana ja välitettävänä Espoon Tapiolan ja Otaniemen alueen kaikki vuokrattavat toimitilat.
Toimitilakannassa on yli 3000 vapaata toimitilaa, josta löydämme yrityksellenne sopivat toimitilat.
Vapaana vuokrattavana avotoimistotilaa, monitilatoimistoa, huonetoimistoa sekä korkeaa lastauslaiturillista että sisäänajettavaa tuotantovarastotilaa.
Toimitilahaku - ja toimitilavälityspalvelumme ovat täysin veloituksettomia toimitilan hakijalle.
Kaikki parhaat vapaat toimistotilat mm. Technopolis, Innopoli, Spektri Business Park.

Toimitilat Otaniemi Tapiola

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat toimitilat Otaniemi Tapiola