TUOTANTO JA VARASTOTILAT VANTAA

 

Vantaan tehokkaat varastotilat ja tuotantotilat: optimaalinen ratkaisu liiketoiminnalle

Vantaa, Suomen neljänneksi suurin kaupunki, tunnetaan paitsi lentokentästään ja satamastaan myös vahvasta logistiikka- ja teollisuussektoristaan. Vantaan tarjoamat varastotilat ja tuotantotilat ovat olleet houkutteleva vaihtoehto monille yrityksille, ja tässä artikkelissa tarkastelemme syitä siihen, miksi vuokrata varasto- ja tuotantotilat Vantaalta voi olla älykäs ratkaisu liiketoiminnalle.

Tehokasta korkeaa varastotilaa ja tuotantotilaa

Vantaalla on tarjolla laaja valikoima tehokkaita varastotiloja ja tuotantotiloja, jotka vastaavat monenlaisiin yritystarpeisiin. Useat tilat ovat moderneja ja varustettu viimeisimmällä teknologialla, mikä tehostaa toimintaa ja parantaa tuottavuutta. Lisäksi monet tilat tarjoavat korkeaa varastotilaa, mikä mahdollistaa optimaalisen tilankäytön ja tehokkaan varastoinnin.

Isot piha-alueet ja helppo kulku Kehä 3:n ansiosta

Vantaan varasto- ja tuotantotilat usein sijaitsevat alueilla, joilla on tilaa suurille piha-alueille. Tämä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehokkaaseen logistiikkaan, varastointiin ja liiketoiminnan laajentamiseen tarvittaessa. Lisäksi Vantaalla sijaitseva Kehä 3 tarjoaa helpon kulun pääkaupunkiseudun sisällä ja ulkopuolella, mikä helpottaa sekä rahti- että henkilöliikennettä.

Läheisyys satamaan ja lentokenttään

Yksi Vantaan suurimmista eduista liiketoiminnalle on sen läheisyys sekä satamaan että lentokenttään. Tämä tekee Vantaasta strategisesti tärkeän sijainnin logistiikka-alalla toimiville yrityksille. Sataman ja lentokentän läheisyys mahdollistaa nopeat ja tehokkaat kuljetukset sekä kotimaassa että kansainvälisesti, mikä on olennainen etu monille yrityksille.

Vantaan tarjoamat varasto- ja tuotantotilat ovat houkutteleva vaihtoehto monille yrityksille, jotka arvostavat tehokasta tilankäyttöä, hyvää sijaintia ja helppoa kulkuverkostoa. Korkea varastotila ja tuotantotila, isot piha-alueet, helppo kulku Kehä 3:n kautta sekä läheisyys satamaan ja lentokenttään tekevät Vantaasta optimaalisen paikan liiketoiminnan kasvulle ja menestykselle.

Korkeat ja tehokkaat yli 8 metriset varasto- ja tuotantotilat selkeillä lastausominaisuuksilla ja isolla piha-alueella ovat monen varastotilan hakijan toiveissa. Vantaan korkeat ja tehokkaat tuotanto- ja varastotilat ovat keskittyneet Kehä 3:n ympärille, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Mm. Hakkila, sekä lentokentän alue, Pakkala sekä Tammisto ovat suosituimpia varastoalueita.

Meiltä löydät juuri tarpeillesi sopivan tuotanto- ja varastotilan Vantaan parhailta paikoilta. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikissa varastotilaluokissa, aina kymmenien tuhansien neliöiden logistiikkakeskuksiin.

tuotanto ja varastotilat vantaa

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen        
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Vapaat tuotanto - ja varastotilat Vantaalla