TUOTANTO JA VARASTOTILAT ESPOO

ESPOO / KEILARANNAN SEUTU, TAPIOLA & OTANIEMI, LEPPÄVAARAN SEUTU, MATINKYLÄN SEUTU, KIVENLAHDEN SEUTU, POHJOIS-ESPOO, KILON SEUTU

 

Espoon parhaat varasto- ja tuotantotilat: liiketoiminnan tehostamisen avain

Espoo, Suomen toiseksi suurin kaupunki, tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yritystoiminnalle. Yksi Espoon houkuttelevimmista piirteistä on sen tarjoamat laadukkaat varasto- ja tuotantotilat, jotka mahdollistavat tehokkaan ja joustavan toiminnan. Miksi vuokrata varasto- ja tuotantotilat Espoosta ?

Tehokasta korkeaa varasto- ja tuotantotilaa

Espoossa on tarjolla laaja valikoima tehokkaita varasto- ja tuotantotiloja, jotka vastaavat monenlaisia yritystarpeita. Erityisesti Koskelon ja Juvanmalmin alueilta löytyy korkealaatuisia tiloja, joissa on modernit varustelut ja hyvät teknologiset ratkaisut. Korkeat tilat mahdollistavat optimaalisen tilankäytön ja tehokkaan varastoinnin sekä tuotannon.

Isot piha-alueet ja helppo saavutettavuus Kehä 2:n ja Kehä 3:n kautta

Espoon varasto- ja tuotantotilat sijaitsevat usein alueilla, joilla on tilaa suurille piha-alueille. Tämä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehokkaaseen logistiikkaan, varastointiin ja liiketoiminnan laajentamiseen tarvittaessa. Lisäksi Espoon sijainti Kehä 2:n ja Kehä 3:n varrella mahdollistaa helpon kulun pääkaupunkiseudun sisällä ja ulkopuolella, mikä helpottaa niin rahti- kuin henkilöliikennettä.

Läheisyys satamaan ja lentokenttään

Espoon sijainti lähellä sekä satamaa että lentokenttää on merkittävä etu logistiikka-alan yrityksille. Sataman ja lentokentän läheisyys mahdollistaa nopeat ja tehokkaat kuljetukset niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Tämä voi olla ratkaiseva tekijä monille yrityksille, jotka toimivat globaalissa markkinaympäristössä.

Korkeat ja tehokkaat yli 8 metriset varasto- ja tuotantotilat selkeillä lastausominaisuuksilla ja isolla piha-alueella ovat monen varastotilan hakijan toiveissa. Koska varastotiloja ei ole rakennuttu spekulatiivisesti, tiloista on tällä hetkellä krooninen pula. Espoon korkeat ja tehokkaat tuotanto- ja varastotilat ovat keskittyneet kehäteiden ympärille, hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Mm. Juvan teollisuusalue sekä Kivenlahden teollisuusalue ovat monen varastotilojen hakijan ensisijainen toivealue. Juvanmalmin keskeinen sijainti lentokentän läheisyydessä on ehdoton valtti. Meiltä löydät juuri tarpeillesi sopivan tuotanto- ja varastotilan Helsingin parhailta paikoilta. Valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kaikissa varastotilaluokissa, aina kymmenien tuhansien neliöiden logistiikkakeskuksiin.

TUOTANTO JA VARASTOTILAT ESPOO

OTA YHTEYTTÄ:
Mikko Lipponen        
SOITA 0505345433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi
Vapaat tuotanto - ja varastotilat Espoossa