Blogi

Varastotilat ovat tärkeitä yrityksille, jotka tarvitsevat lisää tilaa tavaroiden varastoimiseen, käsittelyyn tai kuljetukseen. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla on tarjolla monia erilaisia varastotiloja, mutta oikean tilan valitseminen voi olla haastavaa. Tässä blogissa esittelen parhaat vapaat varastotilat näissä kolmessa kaupungissa. Helsingissä on hyviä vaihtoehtoja varastotiloille. On monia uusia ja laadukkaita varastotiloja, joilla on... Lue lisää »
In Helsinki, Espoo and Vantaa , there are  many modern and well-designed office premises, making it a great location for businesses of all sizes. Among the best office premises in capital area, high ceilings, a lot of natural light, and a convenient location are all key factors to consider. High ceilings are a desirable feature in office premises, as they create a sense of spaciousness and grandeur. They also allow for more natural light to... Lue lisää »
1.Sijainti: Toimistotilan sijainti on tärkeä, sillä se vaikuttaa esimerkiksi liiketoiminnan saavutettavuuteen ja kuljetuskustannuksiin. 2.Koko: Toimistotilan koko on tärkeä huomioida, sillä se vaikuttaa tarvittavien toimitilojen määrään ja kustannuksiin. 3.Huoneistotyypit: Toimistotiloja on erilaisia, kuten avointa tilaa, erillisiä huoneita, tai yhdistelmä niistä. Huoneistotyypin valinta riippuu yrityksen tarpeista ja budjetista. ... Lue lisää »
Define your requirements: Before you start looking for vacant premises, it's important to define your specific requirements. Consider factors such as location, size, layout, and amenities. This will help you narrow down your search and find the right property for your business. Research different areas: Helsinki is a large city, so it's important to research different areas to find the one that best suits your business. Consider factors such... Lue lisää »
Toimitilat ovat olennainen osa yritystoimintaa, ja niiden merkitys korona-aikana on entistä suurempi. Toimitilat tarjoavat yritykselle fyysisen paikan toimia, ja ne ovat tärkeä osa yrityksen imagoa sekä brändiä. Toimitilat tarjoavat myös turvallisen ja terveellisen ympäristön työskennellä, mikä on erityisen tärkeää korona-aikana. Toimitilojen merkitys korona-aikana on korostunut myös työn organisoinnin näkökulmasta. Monet yritykset ovat... Lue lisää »

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä