Blogi

ML Real Estate tarjoaa parhaat vuokrattavat toimistotilat Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Toimistotilat sijaitsevat parhailla paikoilla, jotka tarjoavat hyvät liikenneyhteydet sekä monipuoliset palvelut. Valitsemalla toimitilavälittäjän, joka osaa auttaa löytämään sopivimmat toimitilat yritykselle, saat parhaat mahdollisuudet onnistua toimitilan valinnassa. ML Real Estate tarjoaa asiakkailleen veloituksettomia palveluita, ja meillä on 20... Lue lisää »
Toimitilat ovat tärkeä osa yritystoimintaa, ja niiden valinta vaikuttaa merkittävästi työntekijöiden viihtyvyyteen ja tehokkuuteen. Yksi erittäin suositeltava toimitilatyyppi on tilat, joissa on isot ikkunat. Isot ikkunat tarjoavat valtavan määrän valoa, joka on erittäin tärkeää työntekijöiden hyvinvoinnille. Valo on elintärkeä ihmisille, ja riittävä määrä valoa edistää tehokkuutta ja vähentää väsymystä. Isot ikkunat myös tarjoavat... Lue lisää »
Kaksi vuotta sitten korona muutti pysyvästi toimitilamarkkinan eikä paluuta entiseen ole. Toimistotyöntekijät ovat jo tottuneet kotoiluun, on enenemässä määrin isompi kynnys palata toimistolle, mikäli saman työn voi tehdä kotoa käsin. Yrityksille tämä kuitenkin luo haasteen ylläpitää yhteneväisyyttä ja tiimihenkeä , riski avainhenkilöiden lähtöön kasvaa. Tämän vuoksi on hyvä olla jokin houkutin saada työntekijät ainakin muutamana päivänä... Lue lisää »
Vapaiden toimitilojen etsiminen voi kuluttaa paljon yrityksen resursseja. Tehokkaan ja oikean kiinteistövälittäjän löytäminen on kullanarvoista. Varsinkin, kun kiinteistövälittäjät eivät usein veloita palveluistaan toimitilojen hakijaa. Tärkeää on , että vapaiden toimitilojen hakija määrittää mahdollisimman tarkasti vuokravälittäjälle toimitilatarpeensa. Tämän vuoksi on hyvä tehdä henkilöstölle toimitilakysely, jossa selvitetään halukkuutta... Lue lisää »
Pavintie 3-7, Vantaa Hakkila Halli 5B 8,0m korkeaa ja avaraa logistiikkatilaa yhteensä noin 1841 m². Tila soveltuu ensijaisesti logistiikka -ja varastokäyttöön. Halli vuokrataan korkeilla sprikleröidyillä hyllyillä. Halli on läpi haalattava, toisessa sivussa on lastaustaskut ja toisessa nosto-ovet (sisään ajettava). Erikseen vuokrattavissa p-paikat lämpimästä hallista joka sijaitsee tämän rakennuksen p-kerroksessa. Hallin yhteydessä on... Lue lisää »

Mikko Lipponen TOIMITUSJOHTAJA

+358 50 5345 433
mikko.lipponen@mlrealestate.fi

Ota yhteyttä